• CARIERA

Ianuarie

Poti sa fii pus in situatii umilitoare, jignitoare, sub valoarea ta, poti fi ranit, poti fi dat la o parte pe nedrept, ca atare trebuie sa te inarmezi cu multa toleranta ca sa depasesti toate aceste obstacole pe care, clar, nici nu le meriti!

Februarie

Sacrificiile devin si mai mari, deci tot efortul tau pare sa fie inutil, pentru ca senzatia permanenta este ca mereu renunti, dar fara rost. Inamici apar de oriunde!

Martie

Te ambitionezi, nici tu nu stii de unde mai gasesti atata forta dupa un an atat de agitat, dar nu mai suporti nici umilinta, nici sa stai deoparte. Pui mana pe arme si treci la atac, pentru a arata de ce esti in stare.

Aprilie

Scopurile tale pot fi atinse cu un dram de curaj si de inconstienta, pentru ca te avanti chiar si in directii riscate, provocandu-ti norocul. Merita efortul, pentru ca dinamismul tau de acum poate avea urmari pozitive, ajutandu-te sa evoluezi mai repede spre anumite teluri.

Mai

Se schimba ceva in modul tau de lucru, poate apar alte oportunitati care te sustrag din tot ce ai facut pana acum sau schimbi locul de munca. Poti fi multa vreme pe drumuri, ori in diverse calatorii de afaceri sau delegatii de serviciu, ori intr-o continua cautare a stabilitatii la locul de munca.

Iunie

Te bucuri de reusite colective la locul de munca. Nu sunt doar victorii personale, ci si colegii au participat la ceea ce sarbatoresti acum. Si partenerul de viata are realizari deosebite. Este mai mult o perioada de relaxare, fara provocarile lunilor anterioare.

Iulie

Cand te intorci acasa, ai motive de satisfactie si in privinta viselor implinite in cariera. Viitorul se prezinta in lumini promitatoare. Lucrurile se anima in plan profesional, apar provocari, competitii, noutati, fiind prins intr-un iures de evenimente.

August

Deoarece se intampla atat de multe, evident ca si stresul este in crestere. Esti mereu impins de la spate de termene limita, de urgente, de sarcini obligatorii, care la un moment dat te pot obosi peste masura, dar aveai nevoie de aceasta revigorare a atmosferei.

Septembrie

Devii ceva mai superficial, nu mai esti la fel de inversunat cand e vorba de munca, iar rezultatele sunt nesemnificative, timpul trece in goana, te ocupi mai ales de proiecte banale, cotidiene, amuzante, lipsite de consistenta.

Octombrie

Te gaseste pe un nivel stabil, bine conturat, cu o pozitie profesionala consolidata. Esti multumit de ceea ce faci, programul zilnic este mereu acelasi, iar sefii te apreciaza pentru maturitatea si seriozitatea cu care iti vezi de treaba.

Noiembrie

Poti avea acum parte de concursuri, examene, cursuri de specializare, prin care iti asiguri stabilitatea locului de munca pentru viitor. Prinzi radacini in locul in care lucrezi.

Decembrie

Ai niste teluri de atins si tragi tare, chiar de-ar fi sa-ti faci inamici cu modul ceva mai impulsiv de a actiona. Esti stresat, agitat, obosit, nervos, dar nu te lasi pana nu ajungi unde ti-ai propus.

  • BANI

Ianuarie

Esti mult mai interesat de relationarea cu lumea cu scopul de a rezolva probleme financiare. Poate ti se ofera sansa de a castiga ceva in plus sau trebuie sa dai o suma de bani in scopuri personale, deci schimbul este pe primul loc.

Februarie

Primesti si dai, ti se ofera si oferi, deci fii deschis la propuneri de orice fel. Banii sunt cam pe sponci pe parcursul lunii, dar suficient cat sa te descurci binisor. Nu te grabi sa cheltuiesti la primul impuls si informeaza-te bine ori de cate ori vine vorba de contracte, acte de semnat, credite etc

Martie

Banii te pun in fata multor decizii: ce sa faci cu sumele pe care le-ai pus deoparte, este sau nu momentul unei investitii, sa dai prioritate uneia sau alteia dintre urgente, sa cumperi sau nu acum?

Aprilie

Apar sume mici, de aceea trebuie sa calculezi fiecare banut. Chiar daca primesti la un moment o suma buna din afaceri sau dintr-o tranzactie mai importanta, ai atatea prioritati pe lista de cumparaturi, ca termini totul in cateva zile.

Mai

Vin ceva bani, dar cam putini si asa cum vin, asa se duc! Sumele sunt, practic, fragmentate in sume mult mai mici, care nu-ti inspira sentimentul de stabilitate. Nervozitatea creste ori de cate ori vine vorba de bani, ba chiar iti faci inamici daca ceri prea mult sau daca emiti pretentii.

Iunie

Te certi cu oricine pentru bani: cu clientii care uita sa te plateasca, sefii care nu vor sa-ti mareasca salariul, cu parintii care nu-ti dau bani de buzunar, cu sotul carte nu contribuie la cheltuielile casnice, cu asociatii de afaceri care nu participa corect la investitiile comune etc.

Iulie

Sunt tot felul de cheltuieli cotidiene si lunare care se cer aduse la zi, dar le faci fata. Iti calculezi bine resursele, ca sa nu resimti datoriile ca pe o povara, dar nici nu-ti permiti deocamdata altceva decat platile firesti si strictul necesar.

August

Te multumesti cu putin, cu banii pe care ii aveai deja. Prudenta este cuvantul cheie al lunii in privinta banilor, de aceea trebuie sa pastrezi o masura in toate. Fie ca esti ceva mai zgarcit ca de obicei, sau doar mai cumpatat, faci oricum sacrificii.

Septembrie

Luna este marcata de tot felul de decizii cu tenta oficiala, din care ori apar, ori pleaca bani din contul tau. Poti lua legatura cu diverse institutii de la care astepti solutii, raspunsuri, aprobari, documente, imprumuturi etc.

Octombrie

Restrictiile tale sunt mult mai radicale, incepi sa strangi puternic cureaua si mai renunti la unele cheltuieli inutile. Te rezumi, practic, la strictul necesar, altfel ai putea sa-ti dezechilibrezi bugetul.

Noiembrie

Continui pe aceeasi directie limitativa a cheltuielilor, dar si veniturile sunt ceva mai sarace ca de obicei, de aceea trebuie sa calculezi totul inainte de a porni. Senzatia de saracie creste si mai tare.

Decembrie

Poate strangi bani pentru un scop maret, de perspectiva, de aceea privesti foarte calculat orice banut. Deceptia, dezamagirea, pesimismul acestei perioade au la baza lipsurile materiale.

  • IUBIRE

Ianuarie

Oricate compromisuri ati face, nu veti reusi sa scapati de reprosuri si este aproape normal sa aveti un comportament mai sever cu persoana iubita.Starea locuintei dv. va preocupa in cel mai inalt grad si nu evitati eforturile pentru a o infrumuseta.

Februarie

Pretentiile amoroase ale partenerului au ramas din pacate la fel de exagerate. Nu pregetati sa plecati la drum, pentru ca doar astfel va clarificati sentimentele. Sunteti din ce in ce mai cochet si cumparati numai obiecte de calitate, incurajat de cei care va admira si care nu contenesc sa apara.

Martie

O persoana din anturaj va devalizeaza bugetul ori chiar dv. cheltuiti exagerat pentru partenerul de cuplu. Partenerul de cuplu devine mai cheltuitor si va fi foarte nelinistit de gelozia pe care o manifestati permanent, in cele mai bizare situatii.

Aprilie

Preferati sa ramaneti altruist doar cu partenerul de cuplu si cu membrii familiei. Eforturi maxime veti depune pentru a recupera sentimentele partenerului ori pentru a aventuri noi.

Mai

Originalitatea erotica maxima va este rasplatita pe masura la sfarsitul intervalului, cand aveti noi idei de exceptie, iesite din comun. Va dovediti un adevarat vizionar si ii cuceriti pe cei din familie prin atitudinea aleasa in momentele cele mai stresante.

Iunie

Nu veti lasa sa se vada cat de mult va consuma actele de rautate si intuitiv ii veti ocoli pe cei ce vor sa va distruga relatia de iubire. Comunicarea cu rudele este din ce in ce mai problematica. La prima vedere, se poate crede ca partenerul de cuplu este cel care decide in locul dv.

Iulie

Chiar daca exista o buna comunicare si o cooperare permanenta, dv. sunteti atras de o persoana care va cere sa plecati undeva impreuna. Mult prea sensibil, sunteti afectat de orice cuvant mai dur, iar familia va dezamageste in fiecare zi.

August

Nu realizati ca familia se destrama incet-incet, ca partenerul de cuplu s-a saturat de crizele de gelozie, iar prin excesele pe care le face vrea sa va atraga atentia. Feriti-va de sfaturile femeilor din anturaj!

Septembrie

Evitati in acest interval sa aveti ca partener de cuplu pe cineva nascut tot in zodia Sagetatorului! Aveti impresia ca trebuie sa hotarati si pentru cei din jur si pentru toata familia, dar faceti multe erori.

Octombrie

Sunteti prea credul si aveti incredere de regula in cine nu trebuie. Vi se fac noi „oferte” sentimentale care par doar la prima vedere exceptionale. Va bazati poate prea mult pe acordul rudelor. Vi se pare doar ca nu va puteti descurca singur.

Noiembrie

Doriti sa faceti schimbari majore in casa in care locuiti, ori planuiti sa vindeti totul si sa va mutati. Desi nu dispuneti de suficienta energie, va „inhamati” intr-o relatie care l-ar dobori si pe un sportiv de performanta.

Decembrie

Candid si foarte optimist, este posibil sa incheiati o relatie sentimentala foarte frumoasa, deoarece sunteti constient ca nu veti mai dispune de suficient timp din cauza ultimelor contracte pe care le-ati incheiat.

  • SANATATE

Ianuarie

Nimeni in afara de dv. nu poate sa va impuna reguli de viata si de aceea apar probleme… dentare. Ar trebui sa evitati excesele de orice fel, numai ca dv. va decideti sa va infometati.

Februarie

Nu uitati ca aveti tendinta sa "uitati" sa mancati, ceea ce v-ar putea crea probleme serioase cu stomacul. Fructelor ar trebui sa le acordati o mai mare importanta, deoarece sunteti deficitari la capitolul vitamine si calciu.

Martie

Ocupati-va mai mult de dv. si nu mai petreceti toata ziua intr-un birou inchis si neaerisit. Lucrati foarte mult si nu mai aveti timp sa faceti consultul medical programat. Nefumatorii isi gasesc alte mici vicii care le impovareaza organismul.

Aprilie

Toate problemele de sanatate ar putea fi cu usurinta evitate printr-o viata echilibrata. Programati-va activitatile in asa fel incat orice discutie de afaceri sa se faca intr-un restaurant si nu veti mai avea crize de hipoglicemie.

Mai

Cand ati facut ultima vizita la doctor? Nu ca ati avea probleme, insa unele dureri de stomac va cam supara. Durerile de cap ar putea fi frecvente, daca nu incercati sa petreceti mai mult timp in aer liber.

Iunie

Din cauza grabei ati putea avea unele mici accidente. Vi se recomanda pansamente gastrice. Un regim alimentar echilibrat si-ar putea arata roadele, facandu-va sa va simtiti remontat si bine dispus.

Iulie

Sanatatea buna pe care o aveti va va permite sa finalizati multe lucruri pe care le-ati tot amanat. Faptul ca faceti multa miscare va salveaza de multe neplaceri. Mici interventii chirugicale.

August

Mici interventii stomatologice. Ati putea avea o carenta de vitamina C, pe care ati putea-o rezolva usor consumand mai multe fructe. Evitati alcoolul pentru ca v-ar putea rezerva si unele surprize neplacute!

Septembrie

Ar fi indicat sa va odihniti cat mai mult in primele zile ale lunii, pentru ca ulterior apar noi activitati. Este momentul sa faceti tot posibilul pentru a va recupera.

Octombrie

Debordati multa energie intregul interval si va simtiti gata sa mutati muntii din loc. Trebuie sa va consumati cu grija energia pentru a avea un tonus bun pe tot parcursul lunii.

Noiembrie

Veti intra in noua luna intr-o forma excelenta, dar veti uita prin ce ati trecut si iar faceti excese. Alimentatia este un factor important pentru dv. si de aceea este bine sa-i acordati o atentie deosebita.

Decembrie

Evitati alimentele bogate in grasimi si veti fi lipsit de noi vizite la medicul de familie. Durerile de cap si de spate va vor necaji doar in primele zile ale lunii. Ulterior, sanatate buna.

  • CONCEDII SI CALATORII

Nu prea aveti timp pentru calatorii, iar de concedii nici nu poate fi vorba. Pentru cei care sunt mai norocosi, este bine sa-si programeze calatoriile de placere intre 7 martie –11 mai si 27 septembrie – 18 noiembrie. Pe nativii tineri ii atrag Statele Unite ale Americii, iar pe cei maturi tarile din Extremul Orient. Toti considera ca nu calatoresc suficient.