• CARIERA

Ianuarie
Sunt responsabilitati obligatorii, si tragi tare, pentru a ajunge la ceea ce ti-ai propus. Tot banul este, si acum, cel care te impinge de la spate, ca atare nu prea ai voie sa comentezi.
Februarie
Nu prea mai ai timp liber. In a doua parte a lunii, parca mai scapi de griji, de sarcini urgente, si incepi sa te bucuri de roadele muncii tale. Esti fericit, multumit, vesel, deci ai ajuns la ce ai sperat, si incepi sa te bucuri si de banii acumulati.
Martie
Ce a fost mai greu a trecut. Te mai relaxezi si tu, nu mai vezi serviciul ca pe sperietoarea de fiecare zi, ci ai parte chiar de cateva momente de sarbatoare. Cariera pare a fi pe un teren foarte sigur.
Aprilie
Sunt cele mai periculoase zile, cand toate vor fi date peste cap de surprize nedorite, schimbari bruste, esecuri sau provocari cam dure. Trebuie sa fii pregatit de orice, pentru ca planurile ce pareau sa se ridice bine pot fi daramate peste noapte.
Mai
Nu-ti face iluzii prea mari, pentru ca riscul de a gresi este mare si ai putea cadea de la inaltimea marilor tale sperante. Ceva nu iese asa cum ai dorit si ti se atrage atentia – poate ceva mai dur – ca ai visat sa ajungi prea sus sau ca nu mergi pe calea cea buna, deci fii oricand gata sa schimbi macazul, chiar daca asta ar insemna s-o iei de la zero.
Iunie
Alt proiect, alt mediu profesional, alta ocupatie, alt loc de munca. Starea emotionala este mult mai sensibila si la originea acestor trairi intense par sa fie unele probleme sau griji direct legate de serviciu. Parca nu te simti in siguranta la serviciu, dar stresul, indoiala, teama fac parte din program.
Iulie
Muncesti mult, dar esti bine motivat, incat tragi cat te tin puterile. Sunt proiecte de durata, ce te solicita mult la nivel fizic si mental, cerandu-ti concentrare, atentie la detalii, lucrul cu ustensile sau aparate.
August
Mergi la serviciu cu placere, cu sufletul deschis, de parca ati face parte dintr-o mare familie. Succesele colective te leaga mai mult de colegi si poti petrece mult timp in compania lor, chiar si dupa orele de serviciu.
Septembrie
Uneori, iti iei de lucru si acasa, iar agenda plina te poate rupe uneori de treburile casnice, in defavoarea vietii de familie. Te manifesti cu mai multa forta, esti mai convingator, dornic de afirmare. Pornesti in directii mai indraznete, cu succese remarcabile.
Octombrie
Faima ta se extinde, realizarile se aud in cercuri inalte si visele tale cele mai mari sunt pe care sa se materializeze. Cariera ta poate avea legaturi directe cu tarile straine, deci, daca erai in cautarea unui job peste hotare, acum este momentul!
Noiembrie
Intri intr-un oarecare con de umbra, ori pentru a savura succesele de la inceputul anului, ori pentru a tine cu dintii de ceea ce deja ai obtinut. Nu mai esti chiar atat de energic, nu mai vrei aceeasi faima ca la inceputul anului
Decembrie
Ai atins un nivel stabil al carierei tale, esti multumit de tot ce ai atins anul acesta si nu mai trebuie decat sa consolidezi pozitia atinsa. Sunt activitati de durata, perspective indepartate care apar acum in prim plan.

  • BANI

Ianuarie
Foarte critici, sunt salvati de intuitie si de capacitatea de a sti cum sa faca economii. Sunt mai cheltuitori totusi decat de obicei si nu se pot abtine sa faca parada cu ce au.
Februarie
Intregul interval, certuri cu toti partenerii de afaceri din cauza cheltuielilor ce nu pot fi justificate. Ruperea relatiilor va fi doar o solutie de moment. Datorii bancare.
Martie
Pensionarii care sunt nascuti in aceasta zodie au sansa sa-si rotunjeasca veniturile, daca se implica in activitati agroalimentare. Ceilalti se bazeaza prea mult pe parteneri.
Aprilie
Partenerii lor de afaceri sunt nerabdatori poate pentru ca sunt mai tineri, dar se inteleg bine si castiga bani destul de usor. Este absolut necesara diversificarea activitatilor.
Mai
Castiguri deosebite vor avea actorii, cantaretii si cadrele didactice. Ceilalti sunt stresati de familie si impinsi sa-si schimbe profilul de activitate, ori sa renunte la parteneri.
Iunie
Cei ce lucreaza in publicitate vor inregistra la mijlocul intervalului un succes important. Schimburile de experienta bancara vor sta la baza unor noi tipuri de imprumuturi.
Iulie
Cu toate ca saptamana incepe prin acordarea tuturor sumelor restante de la locul de munca, acesti nativi au senzatia ca viitorul nu le rezerva nici o surpriza placuta. Parteneri noi dintre rude.
August
Se pun bazele unor contracte, ce se vor finaliza la sfarsitul intervalului, cu ajutorul unor prieteni influenti. Schimbarile profesionale sunt imprevizibile, dar aducatoare de sanse.
Septembrie
Indiferent de natura activitatii lor, indiferent de ce fel de parteneri au, acesti nativi continua sa castige multi bani cu eforturi minime. Stiu sa profite de toate sansele.
Octombrie
La inceputul intervalului, vor incasa un cec "gras" ori vor primi un fel de subventie generoasa din partea familiei. Sunt prea optimisti si se lauda cu blana ursului din padure. Noiembrie
Platesc amenzi din cauza partenerilor, insa nu renunta la aliantele profesionale. Au multi adversari care le fac o concurenta acerba si se decid sa faca schimbari promotionale.
Decembrie
Comertul de orice natura, chiar si cu obiecte de arta sau cu produse cosmetice, ii salveaza de la faliment. Publicitatea este favorabila, dar foarte scumpa. Banii vin la sfarsitul intervalului, insa sunt insuficienti, asa ca apeleaza iar la economii.

  • IUBIRE

Ianuarie
Renuntati la retineri si va exprimati verbal toate refularile si nemultumirile fata de persoana iubita. Stiti ca in mare parte reprosurile sunt cam nemeritate, insa ati acumulat de prea mult timp o gramada de insatisfactii sentimentale.
Februarie
Colegii nu suporta fascinatia pe care o simt cei ce va intalnesc si va barfesc permanent. Pot aparea conflicte cu o femeie din anturaj, iar la sfarsitul intervalului, va decideti sa organizati o intalnire la care sa va invitati toti prietenii.
Martie
Serios si amabil, va puteti gasi in acest interval partenerul de cuplu cel mai potrivit. Nu ii dati cele mai bune indicatii persoanei iubite, cu toate ca vi s-a atras atentia de catre amicii experimentati ca de aceasta data gresiti.  
Aprilie
Rudele va sustin neconditionat. Partenerul de cuplu va cere sa tineti evidente contabile pentru toate cheltuielile si va suparati din nou, mai ales ca stiti ca in ultima perioada dv. l-ati sustinut financiar.
Mai
Visati la calatorii lungi impreuna cu persoana iubita. Folositi un limbaj dur impotriva celor care vor sa va trezeasca la realitate si considerati ca fiecare trebuie sa-si vada propriile interese.
Iunie
Cei mai multi au ajuns intr-o situatie falimentara din cauza unor cadouri foarte scumpe, care acum se vor dovedi total nefolositoare. Partenerul de cuplu va ocoleste, sunteti dezamagit si doriti sa va razbunati.
Iulie
Conflicte familiale. Munciti mult, atat la serviciu, cat si acasa, iar membrii familiei se sperie de eforturile pe care le faceti fara incetare. Ati ajuns deja sa nu mai aveti nici un fel de economii, iar ca sa va platiti facturile trebuie sa apelati la persoana iubita, insa veti primi numai refuzuri.
August
Relatiile sentimentale, care pana acum v-au oferit o oaza de liniste, devin din ce in ce mai stresante, sunteti din ce in ce mai irascibil si va intrebati ce au toti cu dv. Puteti in schimb, in a doua jumatate a lunii, sa va bazati pe ajutorul partenerului de cuplu, care inca va sustine, desi a devenit cam agresiv si gelos
Septembrie
Nu va puteti impiedica sa luati in considerare noile cereri in casatorie, insa v-ati obisnuit deja independent si lipsit de grija altei persoane. Cautati de zor adevaratele motive, pentru ca modestia si lipsa de autoapreciere va caracterizeaza.
Octombrie
Va este teama de viitor si aveti momente cand ati vrea sa uitati de toti si de toate si sa evadati, sa luati totul de la inceput pe alte meleaguri. Inainte de toate, este necesar sa aveti asigurata o atmosfera sentimentala calma!
Noiembrie
Va preocupa in cel mai inalt grad renovarea casei in care locuiti si parca ati dori chiar sa va mutati in alta mai buna. Sunteti din ce in ce mai orgolios si mai pretentios, indeosebi cu partenerul de cuplu si cu ceilalti membri ai familiei. Excludeti intentionat orice forma de "divertisment".
Decembrie
Este necesar sa faceti multe drumuri, sa terminati renovarea sau vanzarea casei etc. Ati dori ca partenerul dv. de cuplu sa se implice mai mult, fara a fi rugat, mai ales de cand ati descoperit ca isi deleaga prietenii pentru a-l inlocui la serviciu.

  • SANATATE

Ianuarie
Este necesar sa apelati la un consult complex, la care sa participe mai multi specialisti. Cei care au avut in lunile trecute probleme din cauza aparitiei unor tumori, acum trebuie sa se opereze.
Februarie
Spitalizarea unor rude apropiate va obliga sa faceti multe drumuri la medic. Migrene inexplicabile, foarte neplacute. In prima faza, adoptati leacuri babesti.
Martie
Circulatie venoasa deficitara la nivelul picioarelor. Dureri si varice suparatoare. Pentru femei, este necesar un control ginecologic amanuntit, pentru a se evita surprizele.
Aprilie
Vi se recomanda tratamente pentru care trebuie sa faceti deplasari lungi, chiar si peste hotare. Optimismul va ajuta sa depasiti orice fel de suparari, inclusiv cele care tin de sanatate. Nu sunt excluse migrenele.
Mai
Starile febrile si complicatiile pulmonare apar doar daca nu dati atentia cuvenita virozelor. Apare o tuse seaca si gresiti daca nu-i dati atentia cuvenita. Foarte optimisti, excludeti din start pericolele care ar putea sa apara pentru ca nu dati atentie sanatatii.
Iunie
Starea de sanatate se pastreaza excelenta, daca nu faceti greseala sa faceti deplasari lungi, insuficient pragatite. Se recomanda atentie maxima celor care sunt nevoiti sa vorbeasca mult sau sa cante. Raguseala cronica.
Iulie
Lipsa de preventie poate sa aduca mari surprize nativelor acestei zodii. Barbatii fac excese sexuale contraindicate. Durerile in gat pot deveni suparatoare. Stare febrila si infectii amigdaliene.
August
Nu uitati ca cele mai sensibile organe sunt acum in cazul dv. plamanii. Imbracati-va corespunzator! Mici accidente la maini, in a doua parte a intervalului. Pneumonii, pentru cei care considera ca vara s-a instalat definitiv.
Septembrie
Problemele stomacale se pot croniciza. Crizele stomacale nu mai pot fi evitate si ar fi bine sa acceptati un control medical specializat. Starea de stres se reflecta direct asupra bunei functionari a aparatului digestiv.
Octombrie
In prima parte a intervalului, din nou disfunctii stomacale. Ulterior, stare inexplicabila de rau, dar trecatoare, cu senzatie de lipsa totala de energie. Oricare ar fi problemele dv., le tratati cu metode originale, ce par ciudate pentru specialisti.
Noiembrie
Se recomanda atentie deosebita cardiacilor. Nu renuntati la medicatia prescrisa de specialist! Nu numai ca veti trece prin momente neplacute, dar va trebui sa-i ingrijiti si pe cei din familie. Boli contagioase.
Decembrie
Sensibilitate psihica maxima, insotita de manifestari violente fata de cei ce va enerveaza. Considerati ca dati prea multi bani pe medicamentele altora. Mila si revolta in acelasi timp. Sanatate buna, dar si excese de tot felul.

  • CONCEDII SI CALATORII

Impuse sau doar foarte dorite, calatoriile nu vor lipsi si vor fi benefice din toate punctele de vedere mai ales intre 26 ianuarie – 19 februarie, 4 iulie – 21 august si 15 noiembrie – 10 decembrie. Cineva drag din Franta va faciliteaza un concediu de vis.