H O R O S C O P 2 0 1 6:BERBEC

JOBURI SI CARIERA

Aproape toti nativii vor incepe anul in forta, ajutati de partenerul de cuplu, exceptie facand in primele doua luni indeosebi cei care activeaza in armata, jurnalistii si comerciantii. Muncesc pana in aprilie din greu mai ales economistii, contabilii, bancarii, dar si cei cu activitati agricole ori de turism. Sfarsitul lui martie va aduce si posibilitatea de a fi reluate calatoriile in interes de serviciu peste hotare. Apogeul va fi atins la sfarsitul anului, cand cei mai multi vor uita cum le arata casa. Spre deosebire de ultimii trei ani, se inteleg de minune cu toti colegii pana in mai, cand, pentru o scurta perioada, acestia vor face pe sefii. Iulie le va aduce ragazul necesar unei relansari profesionale, unii orientandu-se chiar si spre infiintarea unor firme. De abia in luna noiembrie vor renunta la ajutorul partenerului de cuplu, care va fi obligat in repetate randuri sa ia decizii importante in locul nativilor din Berbec. In general, au mai putine sanse profesionale decat in 2015, dar vor sti, cu energia si curajul binecunoscute, sa le exploateze la maximum pe cele care vor aparea. Finalizarile si rezultatele din ianuarie nu vor mai fi atinse insa decat cu eforturi foarte mari la sfarsitul lunii octombrie.

BANI

Din punct de vedere financiar, nu vor face un salt impresionant, mai ales ca pana in luna mai cei care au copii vor cheltui aproape tot ce castiga pentru binele acestora. Majoritatea celibatarilor vor prefera sa se rasfete, dar cei mai intelepti vor economisi bani pentru o locuinta proprie. In luna aprilie, vor considera ca a iesit soarele si pe strada lor, insa sansele vor disparea la fel de rapid cum apar. Din iunie, vor incepe o adevarata "campanie" de strangere de fonduri, ce va culmina de abia in noiembrie.

IUBIRE

Tuturor nativilor li se pare ciudat ca li se da o atentie deosebita in ianuarie si aprilie, ca sunt admirati neconditionat. Unii au chiar probleme cu partenerul de cuplu tocmai din cauza interesului sporit pe care il trezesc in persoanele de sex opus din anturaj. Din februarie, situatia pare a intra in normal, dar de fapt fac ravagii in cercul de prieteni si invata sa-si ascunda si mai bine aventurile. In general, au calitatea sa fie foarte retinuti in public pentru a nu-i crea probleme eventualului partener. 2016 poate fi considera un an dificil pentru toti nativii casatoriti, care se trezesc deodata sub obroc, asa cum nu au fost niciodata pana acum. Li se urmaresc gesturile, le sunt interpretate declaratiile si se vor simti din ce in ce mai incorsetati, mai lipsiti de libertate. In iunie, este posibil sa se indragosteasca in asemenea hal, incat uita sa se mai fereasca de ochii lumii. Vor fi in sfarsit fericiti si o mare parte dintre nativi vor dori sa-si intemeieze o alta familie cu noul partener. Le trece insa pana in luna august, cand vechiul partener va reusi sa-i recucereasca, oferindu-le tot ceea ce isi doresc. Mai dificila va fi soarta celibatarilor, care ori de cate ori vor considera ca a dat norocul peste ei, va aparea cineva care sa le spulbere visele. Unii nativi vor fi nevoiti sa-si ingrijeasca partenerul intreg anul.

FAMILIE

Primele doua luni nu vor fi deloc favorabile intemeierii unor familii noi, iar din cele deja constituite va lipsi armonia. Absentele repetate si nenumaratele pretentii vor crea un adevarat disconfort. Exceptie vor face cuplurile care lucreaza impreuna si isi cunosc programul si eforturile. Chiar daca vor dori sa se casatoreasca, celibatarii vor intampina tot felul de greutati pana in luna noiembrie. Au mari sanse de a redescoperi "motivele" pentru care sunt impreuna doar in luna iunie, cand comunicarea si iubirea vor atinge cel mai inalt nivel intre soti. Pentru unii, mai valoroase vor fi relatiile comune de munca.

SANATATE

Daca nu ar fi atat de sensibili si de emotivi, probabil ca ar avea mai putine probleme de sanatate. Tendinta de a pastra secrete toate necazurile profesionale si sentimentale nu ii ajuta defel. Usor depresivi, gata oricand sa despice firul in patru si sa analizeze fiecare cuvintel, se clatina uneori pe marginea prapastiei. Uneori, un simplu cuvant din partea amicilor ii poate indeparta de depresie. Cea mai dificila luna va fi cu siguranta mai, indeosebi pentru cardiaci si pentru hipertensivi, dar si pentru cei cu probleme la coloana vertebrala. Septembrie le va aduce in schimb tuturor nativilor o stare de bine cum nu au mai simti de multa vreme.

NOROC

Fortuna nu pare a-i ocroti in acest an, cu toate ca cei mai multi nativi fac eforturi maxime, pana in luna iulie, macar sa o "atinga" in treacat. De altfel, este de preferat ca pana in aprilie sa uite de jocurile de noroc! De obicei, le este jena sa recunoasca faptul ca ii atrag aceste jocuri, asa ca vor prefera sa-si pastreze incercarile secrete. Visele nativilor din Berbec au o foarte scurta perioada in care pot prinde viata, numai la sfarsitul lunii septembrie.

SUCCES

Sa fiti numarul unu, primul in orice domeniu! Sa aveti mereu provocari noi si un loc de munca unde sa puteti avansa continuu.