H O R O S C O P 2 0 1 6: CAPRICORN

JOBURI SI CARIERA

Majoritatea nativilor vor dori intregul an sa faca o schimbare cat de mica la nivel profesional, fie ca vor schimba serviciul, fie ca vor dori sa-l imbunatateasca. Foarte originali, dar deloc imprevizibili, vor lua decizii de moment, imediat ce nemultumirile se accentueaza. Vor pastra "obiceiul" de a avea cel putin doua joburi si nu neaparat din considerente de ordin financiar. In martie, chiar li se vor propune mai multe colaborari foarte avantajoase, in primul rand pentru crearea unei imagini incontestabile de profesionist. Nu li se poate reprosa nimic deoarece, de cele mai multe ori, au o intuitie fantastica si o organizare ireprosabila. Daca pana in aprilie vor simti uneori ca munca este un chin (din diverse motive, dar mai ales al celor care le "sapa" pozitia), ulterior se vor implica la maximum, pentru ca din iunie sa fie de-a dreptul exuberanti. Relatiile colegiale le vor submina starea de efervescenta creatoare pana in martie, cand le va deveni clar care sunt adevaratii lor adversari. Se vor perfectiona continuu si vor accede la multiple cunostinte de dragul informarii. Se poate afirma ca este un an constant, dar este stabil tocmai prin imprevizibilitatea sa, deoarece intregul an Capricornii vor fi nemultumiti si dornici de mai multa afirmare, de mai multa implicare etc.

BANI

Castigurile nu vor mai atinge cotele de la inceputul lui 2015, dar ar trebui sa nu se planga atat timp cat mai au urme de prosperitate pe la banca. Vor castiga mai mult in martie, dar tot vor trai cu impresia ca sunt saraci, pentru ca pana in mai inca au de achitat impozite restante, de facut investitii ori de sustinut rude apropiate. Un varf financiar evident va exista la sfarsitul lunii iunie, dar perioada va fi prea scurta pentru consolidarea unui buget sigur. Le va fi oricum mai usor in septembrie, iar din octombrie vor fi sustinuti si de partenerii de cuplu.

IUBIRE

Daca la inceputul anului aproape toti nativii sunt "ancorati" in relatii sentimentale pasionale, iar becherii sunt decisi sa renunte la celibat, noroc vor avea doar cei care isi aleg pretendenti nascuti in alta localitate ori tara. Din pacate, vor urma doi ani in care acesti nativi vor fi mult prea pretentiosi pentru a accepta o relatie de lunga durata. Toti privesc institutia familiei ca pe ceva prea serios pentru a fi tratata pe fuga si unii vor prefera un concubinaj "a la long", care sa le permita sa-si analizeze partenerul cu lupa. In martie, sunt prea ocupati de evenimentele care se succed cu rapiditate pentru a mai avea timp pentru iubire, insa circumspectia ramane constanta si prefera o relatie pur amicala, dar tandra, uneia clasic erotice. In aceasta luna, cei tineri, fara experienta, se pot totusi indragosti, iar in acest caz, iubirea ii va lovi ca un fulger. In iunie, devin foarte atragatori, le place viata si accepta ceva aventuri de o noapte. In iulie, li se pare ca deja au intrat intr-un fel de rutina periculoasa si asteapta un motiv mai serios pentru a se elibera. In octombrie si noiembrie, pot intra intr-un fel de criza hormonala, mai ales daca accepta cuplarea cu un coleg foarte viril si patimas. Orice calatorie de la sfarsitul anului presupune si aparitia unei aventuri amoroase, asa ca este de preferat ca cei casatoriti sa plece impreuna cu familia!

FAMILIE

Inca de la inceputul anului, relatiile cu familia se bazeaza mai mult pe raporturi de munca ori de urmarire a unei succesiuni. Comunicarea este greoaie, dar nu lipsita de sinceritate. Nemultumirile sunt evidente, dar se manifesta clar incepand cu luna iunie. Doar in august sunt posibile intelegeri si chiar impacari, dar de scurta durata. Intreg intervalul, parintii sunt foarte severi cu progeniturile lor si incearca sa le impuna o educatie clasica. In cazul unora, ramane valabil aspectul de izolare prin arestare sau internare in sanatorii.

SANATATE

Pentru native indeosebi, va plana un eventual "pericol" pana la inceputul lunii iunie, perioada in care sunt necesare tot felul de analize si interventii chirurgicale la nivelul glandelor mamare ori al sistemului genital. Pentru toti nativii, pana la jumatatea lui martie, se vor manifesta disfunctii tiroidiene. In octombrie si noiembrie, va fi foarte sensibilizat tractul digestiv, in plus cu posibile interventii, pentru nativi, de extirpare a prostatei. "Pericolul" reumatismal ramane constant. Dintre toate, cea mai dificila luna va fi ianuarie, iar cele mai placute, ca stare de sanatate, iulie si august.

NOROC

Cei mai multi, fiind foarte circumspecti, nu vor avea incredere nici in jocurile de noroc, insa vor incerca din cand in cand "marea" cu degetul. Cea mai favorabila luna va fi septembrie, mai ales pentru cei cu Ascendentul in Fecioara. Ceilalti se vor bucura de numeroase sanse de a calatori ori de a castiga prin mosteniri ori alt fel de legate notariale. Parteneriatele cu Taurii si Fecioarele le imbunatatesc sansele de orice tip.

SUCCES

Sa urcati pe scara ierarhica si sa va ridicati statutul social si economic. Sa nu aveti pierderi. Sa aveti stabilitate in cariera. Sa fiti respectat de cei din jur pentru realizarile dv.