H O R O S C O P 2 0 1 6: PESTI

JOBURI SI CARIERA

Daca din februarie pana in luna mai vor fi deosebit de favorizati toti cei care activeaza in constructii, arhitectura, chirurgie, psihiatrie si ginecologie, ulterior va prevala dorinta lor excesiva de afirmare in orice domeniu de activitate. Matematicienii si savantii vor face descoperiri si inventii, iar meritele li se vor recunoaste mai ales pe plan international. Vor avea toti nenumarate sanse, iar nativii tineri vor fi atrasi de carierele stabile si vor accepta sa fie inregimentati sub diverse forme in trupele tarii. Vor exista pentru toti riscuri de rasturnari de situatie, insa daca vor sti cum sa profite de prezenta lui Neptun in Casa I, a personalitatii, vor urca scara socio-profesionala in forta. La jumatatea anului, vor fi atat de ancorati in dezvoltarea carierei lor, incat nici nu vor concepe sa accepte un concediu cat de scurt ori vreo deplasare mai lunga. Este greu de crezut ca va exista vreun nativ din Pesti care sa ramana somer in acest an. La sfarsitul anului, vor invata sa-i delege pe cei din jur, sa se derobeze de o parte din activitati, mai ales ca vor aparea si multi protectori altruisti. Succese deosebite vor avea atat oamenii politici, cat si toti cei care au curajul sa se afirme ca manageri.

BANI

Din punct de vedere financiar, perioada cea mai "prolifica" se va inregistra in luna aprilie si la inceputul lui mai. Daca in iulie vor avea impresia ca banii se castiga foarte usor, in septembrie vor face eforturi colosale pentru a obtine ceea ce isi doresc. Luna noiembrie va fi decisiva pentru "bugetul" personal, iar cei care stabilesc relatii profesionale cu strainatatea vor trage lozul castigator! Intreg anul, se vor putea baza insa pe obtinerea unor imprumuturi bancare salvatoare.

IUBIRE

Daca la inceputul anului vor trai nenumarate aventuri sentimentale, mai ales in timpul calatoriilor, ori vor prefera relatii cu persoane cu care se intalnesc rar, fiind din alte localitati, la sfarsitul lui februarie deja redevin libertini, fara complexe si… liberi! Tandretea pe care o redescopera in martie ii plictiseste rapid si vor incepe in aprilie o campanie de cuceriri, in contextul aparitiei unor persoane care se indragostesc de ei la prima vedere. Sarmanti si cuceritori, vor uita de iubire din momentul in care vor aparea sansele profesionale exceptionale. In iunie, confunda prietenia cu dragostea, iar in iulie, cei mai multi celibatari prefera sa incerce marea cu degetul si sa treaca pragul matrimonial. In august, sunt mult prea pragmatici si exploateaza erotic relatiile mai vechi, fiind prea ocupati pentru a "gusta" pe indelete din fructul iubirii. In septembrie, se produce o criza sentimentalo-erotica si cei mai multi se indragostesc dramatic, fara cale de intoarcere. Pe unii nativi, partenerii de cuplu ii recuceresc si ii readuc pe calea cea buna, dar sunt destui care raman ratacitori, visand la aventuri exotice. Niciun nativ nu va rezista avansurilor unor parteneri indrazneti si cocheti. Daca in noiembrie, fac tot posibilul sa ajute persoana iubita pentru a se afirma, in decembrie se considera din nou liberi de contract si se decid sa completeze colectia lor de aventuri amoroase.

FAMILIE

Daca in ianuarie se vor certa numai cu prietenii si rudele apropiate, din februarie si pana la jumatatea lunii mai, familia va deveni o sursa de conflicte, neintelegeri si contestari. Relatiile cu parintii vor deveni fragile si pentru familisti si pentru celibatarii. Din iunie, nativii care au copii se vor implica mai mult in educarea progeniturilor si le vor impune un program riguros. In restul anului, vor fi mult prea ocupati cu relansarea profesionala, asa ca vor delega pe altcineva cu educarea copiilor. Familistii tineri au toate sansele sa conceapa urmasi frumosi in luna iulie.

SANATATE

Nu va exista, din pacate, nici o luna din acest an in care majoritatea nativilor sa nu simta tulburari cardiace, renale sau stomacale, mai mult sau mai putin grave. Pentru cei care neglijeaza simptomele, poate aparea pericolul impunerii unor interventii chirurgicale din ianuarie pana in mai, cu o revenire in forta in luna iulie. Nativii maturi vor avea in plus probleme reumatice intreg anul, dar si accentuarea disfunctiilor cardiace in luna iunie. Sensibilitatea psihica este la fel de "periculoasa" ca in 2015, chiar daca aduce si o intuitie iesita din comun.

NOROC

Daca succesul profesional al acestor nativi nu poate fi contestat, Fortuna nu ii va ajuta la jocurile de noroc decat restrictiv, pe perioade scurte de timp. Cele mai indicate pentru incercarea norocului sunt a doua parte a lunii iulie si prima parte a lunii noiembrie. Dintre toti nativii Pesti, cei care vor fi norocosi in permanenta, sunt aceia care au Ascendentul in zodia Fecioara.

SUCCES

Sa va indepliniti visele si idealurile. Sa aveti parte de iubire si tandrete. Sa va puteti inconjura de arta si de tot ceea ce este frumos si divin. Sa puteti ajuta oamenii care au nevoie de dv.