Taur

JOBURI SI CARIERA

Majoritatea nativilor vor dori intregul an sa se perfectioneze, iar studentii vor putea beneficia de stagii in strainatate. Anul incepe pentru toti nativii cu o mare dorinta de a lamuri problemele profesionale, mai ales ca vor fi nevoiti sa accepte mai multe joburi pana la sfarsitul lui februarie pentru a iesi la liman. 2017 va fi benefic pentru afirmare in mod deosebit pentru cercetatori, matematicieni, filozofi, dar si pentru agricultori si cei angrenati in activitatile din turism.

DRAGOSTE

In ianuarie, cuceresti prin dezinvoltura. In februarie si septembrie, te impui cu ardoare. Tentatia aventurii este prezenta insa pana in noiembrie. Doar in iunie-iulie, iti poti dezvalui cu adevarat erotismul. "Guvernati" de planeta Venus, acesti nativi se lasa adesea influentati de sentimentele si senzatiile lor erotice. Niciodata lipsiti de gelozie, alteori extrem de posesivi, sunt intotdeauna parteneri fideli si de nadejde. In primele doua luni ale anului, sunt prea nemultumiti de lipsa fondurilor ori de nenumaratele si obositoarele deplasari pentru a se implica in aventuri sentimentale de durata. Cea mai problematica luna, "presarata" cu numeroase deceptii sentimentale, va fi luna martie!

BANI

Nu te preocupa prea tare acumularile financiare, cu exceptia lunilor iunie-iulie. In plus, in martie-aprilie, poti face greseli financiare. Prin compensatie, pana in noiembrie, ai sanse deosebite de a primi mosteniri sau finantari. Cea mai avantajoasa luna din intreg anul va fi iunie, cand pot considera ca nu muncesc degeaba. Oricum, sunt foarte cumpatati si cei mai multi fac investitii pe termen lung. Sfarsitul anului nu le ofera decat suficienti bani pentru a-si oferi un concediu de vis.

SANATATE

Ca puncte slabe ai: alunecarea in ireal si tendinta de a reactiona prea brusc. De la jumatatea lui iulie, poti avea reflexe defectuoase si blocaje. Exista pericolul intoxicarii si al inecarii. Cu toate ca starea buna de sanatate de la inceputul anului ar trebui sa va incurajeze, pastrati o urma de ipohondrie intregul an. Aceasta pare justificata doar din luna august, cand foarte multi nativi incep sa aiba un puls prea accelerat sau poate chiar manifestari cardiace mai grave (indeosebi in cazul seniorilor).

AVANTAJE SI SUCCESE

ADOLESCENTI

Sunteti bine sustinut inca din ianuarie in toate proiectele pe care le demarati si faptul ca toata lumea va apreciaza originalitatea va cam debusoleaza un pic. Noroc maxim va exista insa in luna iunie si in ultimul decan din septembrie.

JUNIORI

Nu mai sunteti invidiat, chiar daca atrageti neintentionat admiratia celor de sex opus din anturaj, si considerati situatia un avantaj maxim. Prieteniile sunt mai valoroase pentru dv. decat iubirea (cel putin in ultima jumatate a anului).

SENIORI

Vreti nu vreti, atrageti atentia si admiratia celor de sex opus din anturajul intim intregul an. Este posibil sa faceti unele gafe si sa treziti nenumarate resentimente in familie, dat veti avea si multe succese admirabile in iunie.