Gemeni

JOBURI SI CARIERA

Majoritatea nativilor vor dori intregul an sa faca o schimbare cat de mica la nivel profesional, fie ca vor schimba serviciul, fie ca vor dori sa-l imbunatateasca. Foarte originali si imprevizibili, vor lua decizii de moment, imediat ce nemultumirile se accentueaza. Vor pastra "obiceiul" de a avea cel putin doua joburi si nu neaparat din considerente de ordin financiar. In martie, chiar li se vor propune mai multe colaborari foarte avantajoase, in primul rand pentru crearea unei imagini incontestabile de profesionist. Nu li se poate reprosa nimic deoarece, de cele mai multe ori, au o intuitie fantastica si o organizare ireprosabila.

DRAGOSTE

In primele si ultimele doua luni ale anului, ai un farmec aparte. "Gusti" din ispite, in aprilie. In mai, te reculegi. Din august, efectiv radiezi. Atasamentul creste, din septembrie, prin gesturi dragastoase. In general, este un foarte bun an pentru casatorii si nunti. Daca la inceputul anului aproape toti nativii sunt "ancorati" in relatii sentimentale pasionale, iar becherii sunt decisi sa renunte la celibat, noroc vor avea doar cei care isi aleg pretendenti nascuti in alta localitate ori tara. Din pacate, va mai urma un an in care acesti nativi vor fi mult prea pretentiosi pentru a accepta o relatie de lunga durata. Toti privesc institutia familiei ca pe ceva prea serios pentru a fi tratata pe fuga si unii vor prefera un concubinaj a la long, care sa le permita sa-si analizeze partenerul cu lupa.

BANI

Nu le simti lipsa nici in februarie. Iti inveselesc viata, dar muncesti excesiv pentru ei, in aprilie. O sursa excedentara te poate lua prin surprindere, si-ti poate da, in iulie-august, bataie de cap. Permanent se va afla alaturi de tine un partener prosper! Un varf financiar evident va exista la sfarsitul lunii iunie, dar perioada va fi prea scurta pentru consolidarea unui buget sigur. Le va fi oricum mai usor pana in septembrie, iar din octombrie vor fi sustinuti si de partenerii de cuplu.

SANATATE

In ianuarie pornesti cu entuziasm, dar obstacolele din prima jumatate a anului iti scad tonusul. In aprilie si iulie, efortul fizic este dublat de stres emotional. Starea de bine din luna mai nu va face mai docil, ci doar va inteteste increderea in propriile atitudini si decizii. Din august, optimismul ajunge exagerat. In noiembrie, deveniti chiar foarte "bataios" si renuntati de buna voie la relatiile care va aduceau fericire sau un statut social stabil. Din august, te reechilibrezi fizic, dar creste stresul familial.

AVANTAJE SI SUCCESE

ADOLESCENTI

Va imbogatiti continuu sfera cunostintele si credeti ca este suficient pentru a obtine succesele dorite (in mod sigur va trebui totusi sa acceptati sa mai invatati cate ceva diferit de ceea ce va place pentru a putea raspunde satisfacator noilor responsabilitati sau examene).

JUNIORI

Sunteti sustinuti de aproape toata lumea din toate punctele de vedere, dar asta nu inseamna ca deveniti mai fericiti. Oportunitati profesionale vor fi din belsug, iar din punct de vedere financiar, norocul va ajuta intregul an.

SENIORI

Starea de sanatate poate deveni si mai problematica, asa ca nu este exclus sa fie necesar sa va internati pentru o perioada mai lunga, pentru stabilirea unui diagnostic sigur (dar numai daca nu respectati indicatiile in cazul bolilor cronice, primite la inceputul anului). Pentru pensionari, februarie si martie par cele mai norocoase luni.