Zodiac: Leu

JOBURI SI CARIERA

Acesti nativi vor face eforturi uriase la inceputul anului, chiar daca li se atrage atentia, si de partenerul de cuplu si de cei care ii protejeaza, ca nu sunt rasplatiti pe masura. Cei mai multi isi vor neglija pana si familia si progeniturile. Cu exceptia primelor doua luni ale anului, se vor intelege bine cu toti cei impreuna cu care lucreaza (se ajuta reciproc, se completeaza, se sfatuiesc etc.). In martie, li se ofera joburi suplimentare ori primesc promisiuni despre schimbari benefice. Din aprilie, se implica mai putin, probabil si din cauza campaniei de deplasari la care sunt "condamnati" cei mai multi dintre ei.

DRAGOSTE

Esti coplesit(a) de manifestari "cordiale", aproape tot anul. In februarie si august-septembrie, intaresti relatiile amicale. In martie, amenajezi "culcusul". In mai-iunie, iti dezmierzi prea des iubitul sau iubita. In iulie,doar te amuzi, fara niciun fel de obligatii. In octombrie, aproape toti celibatarii iau foc si trec la atac, dorind chiar sa devina parinti. Cei mai "rezistenti" vor insista toata toamna cu indarjire. In decembrie insa vor aprecia mai mult libertatea, vor dori sa fie independenti si lipsiti de obligatii. Chiar si nativii casatoriti considera de sarbatori ca s-ar fi simtit mai bine singuri ori intuiesc ca nu au ales persoana cea mai potrivita pentru toata viata.

BANI

Cauti resurse fabuloase in februarie-martie si le risipesti in noiembrie-decembrie. In iunie-iulie, mizezi pe sansa, iti valorifici talentele neexploatate, te lovesti de piedici, dar pot fi si rasturnari de situatie. Sanse maxime intregul an din orice fel de tranzactii, dar prea putin de la jocurile de noroc. Vor fi nevoiti totusi sa faca unele investitii in iulie. In luna august, scapa pentru o scurta perioada de tendinta spre avaritie si probabil ca se vor bucura de un concediu binemeritat. Ulterior, pana la sfarsitul anului, vor relua campania de economisire cu si mai multa indarjire.

SANATATE

In primele sapte luni, ai necazuri pasagere. Din august, la o stare de iritare, se pot adauga suferinte bizare sau cu evolutie insidioasa, hormonale (septembrie) sau imunitare (noiembrie-decembrie). O oarecare ameliorare poate insa sa apara si in lunile iulie si noiembrie, cand nu este exclus sa gasiti un medic specialist de exceptie, care sa puna diagnosticul corect si sa stie de ce tratament aveti nevoie. In decembrie, sunteti plin de energie si avant, numai ca munciti fara a accepta niciun fel de limita, iar stresul va fi maxim.

AVANTAJE SI SUCCESE

ADOLESCENTI

Excelentele sanse profesionale si scolare, care apar fara intrerupere, favorizeaza o situatie exceptionala, caracterizata insa, pentru cei angajati, de incasari maxime si pauze mari intre plati. Pentru examene, luna cea mai "afectuoasa" este decembrie.

JUNIORI

Cei mai multi familisti se indragostesc din nou si par ca se reintorc la varsta adolescentei, devenind in egala masura visatori si patimasi. Au toate sansele sa faca deplasari lungi chiar si in afara tarii (o mica parte se vor angaja pe alte meleaguri).

SENIORI

Actele de caritate si altruismul va caracterizeaza in continuare, asa ca bugetul va fi din ce in ce mai sarac, cu exceptia primelor doua saptamani ale lunii iulie. Pensionarii vor avea surprize placute in decembrie.