Fecioara

JOBURI SI CARIERA

Sansele financiare vor fi din ce in ce mai multe, dar si greu de exploatat. Luna ianuarie si februarie nu le vor aduce decat o mare dorinta de afirmare in orice functie si in orice tip de institutie. Pentru unii nativi aceasta tentatie si tendinta este pur personala, dar, pentru cei care au copii majori, ambitia se redirectioneaza catre viitorul profesional al acestora. Din martie, familistii cu "pui" maturi vor considera ca este randul acestora sa-i protejeze si vor deveni mai restrictivi. Tot la inceputul anului, cele mai mari succese profesionale le vor avea informaticienii care lucreaza in strainatate ori in corporatii mixte. In mai si iunie, toti nativii vor avea sanse multe si vor fi apreciati cu adevarat. In aceasta perioada, vor avea posibilitatea sa-si schimbe intr-o maniera avantajoasa serviciul, sa fie promovati ori sa inceapa o mica afacere.

DRAGOSTE

Pana in noiembrie, esti ferit(a) de rele. In martie iti vin idei nastrusnice, in iulie faci o gafa, in august-septembrie, iubesti pe ascuns. Atmosfera din dormitor este calda mai ales in februarie si mai. In cele mai multe cazuri si in aproape orice situatii, acesti nativi vor fi mai pesimisti, in detrimentul pasiunii si al daruirii totale. Daca in cazul celor casatoriti relatiile imprevizibile cu partenerul de viata din ultimii ani explica intr-un fel deceptiile si scepticismul, pentru toti ceilalti reactiile raman o enigma. Prin prezenta sa in Balanta, Jupiter le "daruieste" nativilor si oarecare complexe, dar vor da atentie mai mult exceselor, exceland prin manifestari explozive.

BANI

Pleci, in ianuarie, de la o pozitie financiara mai putin buna, care se reface in ultimele luni ale anului. In jur de 20 februarie, incerci o stratagema. In mai-iunie, cu o interventie oculta, poti fi recompensat(a). Luna cea mai avantajoasa va fi cu siguranta insa septembrie, iar cea mai dificila perioada va cuprinde sfarsitul lui august si inceputul lui octombrie. Intr-o forma oarecare vor fi totusi intreg anul sustinuti financiar.

SANATATE

Intregul an este problematic din punctul de vedere al sanatatii, dar din aprilie pana in august organismul este mult mai sensibil si se pot croniciza toate bolile mai vechi (cu precadere insa cele care tin de disfunctiile tiroidiene ori de problemele colonului). Pana in noiembrie, astepti ca bolile sa dispara de la sine. In aprilie si in iulie, efortul te poate afecta: la cap, inima, rinichi, ficat. Din noiembrie, ai un plus de energie.

AVANTAJE SI SUCCESE

ADOLESCENTI

Sunteti bine sustinut in toate proiectele (mai ales cele scolare, pe care le demarati fara a va sfatui cu nimeni, si faptul ca toata lumea va apreciaza originalitatea va cam debusoleaza un pic, exact inainte de examene).

JUNIORI

Pentru persoana iubita nu mai aveti timp, pentru ca sunteti preocupat la maximum de afirmarea profesionala si gasirea unui job exceptional, iar aceasta se simte parasita, abandonata definitiv intregul an).

SENIORI

Cu toate ca starea de sanatate nu este constanta, nu renuntati la acele mici vicii care chiar o pot pune sub semnul intrebarii. Mare atentie in intervalul august-noiembrie, cand organismul va fi stresat de o posibila infectie!