Balanta

JOBURI SI CARIERA

La inceputul anului, va exista o scurta perioada de relaxare, pe care insa nu o vor agrea mai deloc. Din februarie si pana in mai, statutul lor profesional se va schimba continuu, iar starea instabila a bugetului ii va impinge sa accepte noi si noi joburi, pasagere ori de lunga durata. Doar in martie se vor simti ocrotiti si ajutati neconditionat, de catre colegi in special. Din luna aprilie, vor fi in stare sa faca drumuri foarte multe ori foarte lungi pentru a satisface cerintele unui job destul de placut de altfel. La inceputul lui iunie, este posibil sa fie promovati ori sa descopere un job care sa ii incante.

DRAGOSTE

Cel putin pana in noiembrie, ai succesul asigurat. Februarie este luna jocurilor erotice, iar noiembrie luna familiei. In august-septembrie, faci furori, iar in iulie si octombrie, iti alinti prietenii. In ianuarie, relatiile sentimentale sunt caldute si mai mult amicale, insa comunicarea intre parteneri este exceptionala. Au noroc in dragoste cei care fac in aceasta perioada calatorii oricat de scurte peste hotare, deoarece pot sa-si gaseasca un partener de cursa lunga. In prima parte a lui februarie, dau mai multa atentie locuintei decat iubirii, insa la sfarsitul lunii se aventureaza in relatii pasionale.

BANI

Resursele financiare vor inregistra un spor in ultimele patru luni ale anului, dar si in februarie ai noroc. Din august, duci o lupta sustinuta, cu poticniri in octombrie-noiembrie, pentru a obtine fonduri excedentare. Mai tot timpul se vor simti responsabili pentru bunastarea celor dragi, asa ca vor face si destule greseli. In general, nu este un an in care sa se ajunga la o prosperitate care sa le aduca siguranta financiara, dar cu multa munca si mai putin altruism se va putea trai decent.

SANATATE

Esti pofticios. Asta pare sa fie cea mai mare problema, aproape tot anul si uneori pierzi masura. Rinichii sunt vulnerabili in ianuarie, aprilie si iulie-august. Stomacul este sensibil in mai si in ultimele patru luni ale anului. Nu este exclus ca in aceasta perioada sa gaseasca fie un medic foarte bun, care sa le puna diagnosticul corect, fie sa apeleze exact la leacurile potrivite, fara asistenta medicala de specialitate. In decembrie, sunt iar gata sa faca drumuri multe ori sa mai ia un job.

AVANTAJE SI SUCCESE

ADOLESCENTI

Mai sentimentali si mai romantici, raman la fel de sensibili si foarte decisi sa nu renunte la deciziile lor in privinta viitorului apropiat. Pentru orice tip de examene ori luarea unor decizii foarte importante, luna cea mai norocoasa ramane decembrie. Optimismul va fi excesiv si contraproductiv.

JUNIORI

Pana la mijlocul intervalului, relatiile parteneriale (inclusiv cu persoana iubita) sunt „caldute”, aproape casnice, chiar si pentru celibatari. Predispusi exceselor, se pot accidenta sau chiar imbolnavi pe neasteptate.

SENIORI

In ceea ce va priveste, singurele domenii dificile sunt cel legat de situatia financiara personala (cam precara) si pentru cei care au copii, problemele de sanatate ale acestora. Seniorii pensionari vor primi vesti bune in luna