Sagetator

JOBURI SI CARIERA

In ianuarie si februarie, nu se vor putea baza pe ajutorul partenerilor, in mare parte din pricina invidiei cu care acestia reactioneaza la bonificatiile cu care sunt rasplatiti. Din aprilie, vor munci cot la cot, convinsi mai mult de seriozitatea decat „norocul” acestora. Luna mai va fi chiar relaxanta, deoarece vor fi cu siguranta derobati de o parte din activitati. Este foarte greu de crezut ca vor dori sa-si schimbe serviciul, oricat de multe provocari ar aparea. Singurul inconvenient mai important se va referi la dorinta de a se muta mai aproape de sediu (in plus, pot aparea si nenumarate neintelegeri familiale pricinuite de programul prelungit).

DRAGOSTE

Pana pe 15 septembrie, iti rasfeti, cuminte, familia. In iunie-iulie ai insa curaj sa te implici in mici escapade. Apoi, pana pe 20 octombrie, te deschizi spre experimente noi. Primele si ultimele patru luni favorizeaza traiul in doi. Incep anul prin a face cuceriri, cu sau fara voie. Unii devin plictisiti de avansurile staruitoare ale unor persoane atrase de "prestatiile" lor, altii se amuza si trec mai departe. La sfarsitul lui februarie, de abia reusesc sa pastreze relatiile amoroase la nivelul unor amicitii caldute, din cauza lipsei de timp. In luna aprilie iau foc si iubesc cu patima, facand excese si colectionand aventuri pasagere. Luna noiembrie va fi ca un corolar pentru majoritatea nativilor, care vor atinge punctul culminant dintr-o perioada cum nu vor mai avea decat de abia peste 12 ani. Li se recomanda cumpatare si multa modestie, pentru a se putea adapta usor la urmatoarea etapa!

BANI

Desi rezisti greu tentatiilor, din 29 iulie devii mai chibzuit(a). Trebuie totusi sa fii atent(a), pana in septembrie, la fluctuatiile de capital, verificand calculele, pe 1-15 iulie si 19 august. Cele mai avantajoase luni sunt februarie, mai, august si decembrie. In general, va fi un an cu prea putine acumulari financiare pentru pretentiile si dorintele voastre.

SANATATE

Nu ai motive deosebite de ingrijorare. Doar pe 13, 20 si 24-25 ianuarie, poti fi mai In iunie-iulie ai curaj sa te implici in mici escapade "emotiv". In iunie-iulie si pe 9-15 octombrie, esti inclinat(a) sa te agiti sau sa mananci cam mult. Din pacate, incepand din august, mai ales nativii tineri vor fi in pericol sa fie "atacati" de tot felul de alergii si infectii. In ultima parte a anului, veti calatori mult, veti face excese de tot felul si veti adopta un mod de a trai lipsit de limite.

AVANTAJE SI SUCCESE

ADOLESCENTI

Singurele domenii dificile sunt cel legat de situatia personala (prea multe persoane apeleaza la dv. pentru a primi ajutor) si cel legat de starea de sanatate a celor iubiti. In rest, toti se minuneaza cum depasiti orice testare fara eforturi suplimentare sau dure.

JUNIORI

Ca in ultimii doi ani, sunteti pretentiosi, dornici sa va impuneti cu orice pret si apoi va mirati ca sunteti barfit de intreg anturajul. Primele doua saptamani din octombrie va ajuta sa limpeziti orice problema ati mai avea, din orice punct de vedere.

SENIORI

Exagerat de pragmatici si foarte energici, considerati ca a venit vremea sa puneti lucrurile la punct, facand abstractie de starea de sanatate care inca nu va multumeste. De la 1 octombrie deveniti mult prea optimist si este posibil sa renuntati la campania de economisire. Pentru seniori, desi pesimisti in ianuarie, au norocul in casa.