Francezii si romanii au un nou motiv de bucurie: sunt cei mai dotati din lume. Potrivit unui studiu international, realizat dupa marimea prezervativelor cumparate, francezii au, in medie, penisuri erecte de 16 cm, secondati de romani, care au doar un milimetru mai putin in pantaloni.

„Am luat ca etalon dimensiunile prezervativelor cumparate de romani, asa ca as putea spune ca organele lor genitale masoara aproape 16 cm”, a declarat pentru „Libertatea”, Sebastian Rusu, director la Durex.

Pe locul trei al clasamentului se situeaza italienii si rusii, cu penisuri de 15 cm, iar pe a patra pozitie in clasamentul „dotatilor” se afla mexicanii, cu lungimi de 14,9 cm.

Locurile rusinoase ocupate de coreeni si indieni cu penisuri care nu depasesc 10 cm in erectie.

Compania care produce prezervativele Durex a fost interesata si de frecventa raporturilor sexuale si de gradul de satisfactie pe care barbatii il produc partenerelor. Astfel, oamenii fac sex, in medie, de 103 ori pe an, iar o partida dureaza in jur de 18 minute. Grecii fac sex cel mai des, de 164 de ori pe an, urmati de brazilieni, cu 145 de penetrari si de polonezi si rusi, cu 143 de partide sexuale pe an.

La capitolul numar de partide de sex, cel mai prost sta Japonia, cu o medie de 48 de raporturi pe an. Nici barbatii din Hong Kong care fac sex de 82 de ori, nigerienii de 84 de ori, sau americanii care au o frecventa de 85 de ori, nu se pot simti foarte bine in acest clasament.

La satisfactie dupa sex, procentul e dramatic la femei, doar 32% din partenere declara ca obtin de fiecare data sau aproape de fiecare data un orgasm, fata de 64% din barbati.

„Libertatea” a publicat si un articol despre cat de dotati sunt cei mai cunoscuti barbati din Romania, conform declaratiilor unor femei care i-au cunoscut in intimitate. Pe primul loc se situeaza portarul de fotbal Florin Prunea, cu un penis de 30 de cm lungime. Suporterii dinamovisti il intrebau, in gluma, pe Prunea daca poate prinde frecventa Pro TV cu penisul sau urias.

Romania are o traditie a mitului falic, importanta marimii penisului fiind subiect important atat pentru barbati cat si pentru femei inca din trecut. Cultul are ca obiect icon penisul lui Terente, pastrat si astazi in formol la Institutul de Medicina Legala. Organul faimosului haiduc si amorez al anilor `20 avea 22 de centimetri lungime si depasea cu mult media nationala relevata de studiu. Penisul „Regelui Baltilor” era ravnit de femeile din toate paturile sociale, si era personalizat cu un tatuaj care lauda performantele la pat ale posesorului.