Brandon Keenen, Senior Digital Commercial Director la CNN International, a publicat, vineri, pe un cont de pe o reţea de socializare, una dintre imaginile care l-au uluit în drumul său prin București spre un mall din Băneasa, unde are loc Interactive Central and Eastern Europe Festival (iCEE.fest) 2018.​

HotNews.roFoto: Hotnews

PotrivitMediafax, Directorul comercial responsabil cu zona digitală pentru CNN International, Brandon Keenen, şi-a deschis prezentarea din cadrul iCEE.fest povestind că a fost uluit să vadă ce făcea şoferul maşinii pe care l-a chemat să îl aducă în Băneasa. Chiar în timpul cursei, şoferul naviga pe o reţea de socializare, combinând relaxat condusul maşinii cu acordarea aprecierilor pentru prieteni şi prietene.

Sursa foto: Mediafax.ro

Abia aştept să ajung la iCEE.fest", nota Keenen pe contul său de pe o reţea de socializare, înainte să ajungă la festival. "Pare multă lume. România gustă digitalul", a adăugat acesta.

În prezentarea sa de pe Scena Focus 1, acesta s-a concentrat asupra nevoii de a construi legături de durată cu cititorul şi a necesităţii ca, în acest sens, agenţiile de publicitate să vorbească mai mult despre valoare, dar şi să caute să ia în considerare cifre care contează. "Doar pentru că multe lucruri se pot măsura, nu înseamnă că datele pe care le oferă au şi sens", a spus Keenen.