Munca in hostel presupune cateva lucruri simple, de la intampinarea clientilor laintretinerea curateniei in hostel si datoria de a-i face pe clientii sa se simta ca intre prieteni. In plus, trebuie sa-i ajutam in legatura cu orice nelamurire o au despre Bucuresti sau Romania.

Locatarii sunt grozavi:activistul american, carepovesteste caare interdictie in toate orasele cu deschidere la apa din Canada- acuzat de piraterie dup ace a stat peun vas plin de explozibil pe care intentiona sa il detoneze la un protestimpotriva vanatului debaleen - francezul micut si timid care se teme de pisici si microbii lor, norvegianul pasionat de snowboarding, olandezii galagiosi , arabii de la care nu intelegi un cuvant, iar ei nu inteleg ce spui, canadianul ursuz care spune caTravka nu canta rock adevarat, ci “muzica de femei”, irlandezulcalm si diplomat si japoneza tacuta care sta aproape tot timpul cu un laptop in brate.

Incerc sa ma gandesc si la partile negative acestui job , dar lucrez de numai 2 saptamani , inca nu mi s-au aratat sunt sigura ca o sa le gasesc la un moment dat deocamdata singurul defect este ca este prea departe de casa mea.Am gasit si un aspect negativ , ne-au fost furate tigarile de pe masa de afara, de catre arabii care nu inteleg ce zicem. Altfel,nu mi s-au intamplat lucruri grozave sauciudate, dar inca mai astept.