Maci Currin are mai mult de oferit decât picioarele dar acestea reprezintă 60% din înălțimea sa totală, scrie CNN.

HotNews.roFoto: Hotnews

Adolescenta de 17 ani din Cedar Park, Texas, a doborât două recorduri World Guiness: unul pentru femeia cu cele mai lungi picioare și celălalt pentru adolescentul cu cele mai lungi picioare, indiferent de sex.

Piciorul stâng al adolescentei are puțin peste 134,62 de centimetri în timp ce cel drept este puțin mai scurt, măsurând 134.3 cm, potrivit Guiness.

„Bănuiesc că există un tip de genă care îi dă înălțimea ei”, a declarat mama lui Maci, relatând că tatăl fetei are o înălțime de 195,5 cm și fratele ei 193 cm. Maci are 2 metri și 8 centimetri.

„În anul doi de liceu a încetat să îmi pese ce cred oamenii despre mine”, a declarat Maci pentru Guiness, adăugând că „odată ce a încetat să mai îmi pese nu am mai fost afectată de nimic”.

Adolescenta folosește acum platformele social media pentru a-i inspira pe alții să-și îmbrățișeze înălțimea.

Cu 1,7 milioane de followeri pe TikTok și încă 50.000 de Instagram, aceasta postează frecvent despre încredere și percepția asupra corpului.

„Sper ca toate femeile înalte să își privească înălțimea ca un dar”, a declarat Maci pentru Guiness, adăugând că „nu ar trebui să îți fie rușine că ești înalt”.