Thomas Beatie, americanul care este insarcinat in luna a 6-a, va aparea in premiera la televiziune, joi la "The Oprah Winfrey Show", dar si in revista People intr-un interviu exclusiv realizat in comun.

El va vorbi deschis despre decizia pe care a luat-o impreuna cu sotia lui, Nancy de a purta un copil in pantece care se va naste in aceasta vara. "Sunt o persoana si am dreptul sa am propriul meu copil biologic. Daca Nancy ar fi putut ramane insarcinata nu as fi facut-o eu. Dar cine s-ar multumi cu un surogat daca ar putea fi capabil sa-si faca propriul sau copil. Vad sarcina ca pe un proces. Nu ma defineste asa cum sunt. E o ironie dar faptul ca sunt insarcinat nu ma face mai femeie sau mai feminin", spune Beatie in interviul acordat.

Thomas are 34 de ani, este fericit si casatorit cu o femeie desi el este un transsexual, nascut femeie si devenit barbat dupa ani de tratamente si operatii. Din fericire, el si-a pastrat organele reproducatoare feminine intacte, astfel putand purta o sarcina in mod natural. In emisiune, Thomas apare filmat la maternitate si vor fi prezentate si cateva ecografii.

Puteti urmari imagini video cu Beatie in promo-ul emisiunii "The Oprah Winfrey Show". Sursa: Youtube / Harpo Productions