Vrei sa inveti tango de la profesionisti? Acum ai ocazia pentru ca pe 5 si 6 aprilie la Clubul Taranului, Sebastian Arce si Mariana Montes, cel talentat cuplu de dansatori si profesori de tango argentinian din lume, vor sustine un seminar de nivel international si o demonstratie.

In cadrul seminarului, vor avea loc sase workshop-uri si doua practica de tango, in fiecare zi de la orele 11.00 la 18.00.

Punctul de maxim interes al evenimentului va fi sambata, 5 aprilie, la Milonga organizata de la ora 22.00, cand Sebastian Arce si Mariana Montes vor sustine o demonstratie de tango argentinian.

Seminarul se va incheia duminica, 6 aprilie cu o Milonga cu muzica live, care va incepe la orele 20.00, invitat sa cante fiind duetul "Entrega" Alexandru Nuca (bandoneon) si Horia Preda (chitara), potrivit unui comunicat de presa.

Cei doi, care formeaza o pereche din anul 1997, sunt fondatorii asociatiei Mephisto Tango (Paris, 2002) pentru promovarea Tangoului Argentinian - ca dans, muzica, istorie si literatura.

In ultimii patru ani Sebastian Arce si Mariana Montes au locuit si au predat tango la Paris. Metoda lor de predare nu este limitata la universul tango-ului argentinian ci imprumuta si elemente din studiul artelor plastice, al muzicii si al dansului contemporan.

In 2004, au demarat activitatile Tango Rennaisance International - o retea internationala care promoveaza Tangoul Argentinian in Franta, SUA si Argentina - care reuneste dansatori si organizatori de evenimente de tango argentinian din Europa, America de Nord si America de Sud.