• Cariera

Ianuarie

Momentele grele vor fi rapid depasite, astfel ca puteti sa priviti din nou cu incredere spre viitor. Jobul ce v-a fost recomandat nu vi se pare accesibil si faceti afirmatii cam periculoase! Insuccese.

Februarie

Emotiile se manifesta cu intensitate, fapt care poate duce la schimbari bruste ale rezultatelor profesionale. Puteti fi acuzat ca sunteti prea bagaret si ca ii "sufocati" pe cei din jur cu sfaturi si observatii.

Martie

Aveti tendinta puternica spre autocritica, pe fondul dorintei de a face totul bine si repede. Nu aveti timp sa ascultati ceea ce vi se cere, pentru ca deja v-ati implicat in activitati multiple.

Aprilie

Lucrurile nu stau chiar atat de rau, deci incercati sa fiti mai optimisti. Posibile reusite prin relatii. Sunteti atat de curios, incat nu mai aveti rabdare sa vi se faca propuneri, ci puneti dv. intrebari.

Mai

Ai idei geniale in legatura cu o investitie foarte mare pe care doresti sa o faci imediat si in secret. Veti fi sanctionat, deoarece erorile profesionale se vor oglindi negativ in activitatea celorlalti.

Iunie

Trebuie sa stii ca graba strica treaba si nu orice promisiune primita este demna intotdeauna de luat in seama. Gasiti momentele potrivite pentru a actiona si faceti progrese in reluarea relatiilor cu partenerii dv.

Iulie

Veti primi un real suport si ajutor din partea celor din jur. O luna "odihnitoare", lipsita de complicatii. Cei ce va cunosc bine va apreciaza ambitia si seriozitatea. Dispuneti de perseverenta nelimitata.

August

Relatiile parteneriale vor juca un rol important in deciziile pe care le iei. Surprize profesionale diverse. Nu apreciati eforturile altora just si se mai declanseaza si o stare de automultumire periculoasa.

Septembrie

Veti primi incurajari din partea familiei in legatura cu o schimbare profesionala majora de care te cam indoiesti. Puneti in practica proiectele vechi si obtineti un meritat succes, care insa trezeste iar invidii.

Octombrie

Dai dovada de prudenta cand trebuie sa semnezi acte si sa te asiguri ca avantajele obtinute sunt reale. Nu mai asteptati sa va incurajeze prietenii si actionati asa cum credeti dv. de cuviinta. Sanse.

Noiembrie

Esti mai hotarat decat pana acum sa iti asumi responsabilitati si sa demarezi alte activitati noi. Cele mai bune rezultate vor fi obtinute cu ajutorul prietenilor, care nu sunt deloc putini. Cooperare.

Decembrie

Situatia ta profesionala lasa inca de dorit, dar promisiunile primite sunt din cele mai bune. Veti incasa multi bani impreuna cu cei mai buni amici, datorita ideilor dv. si implicarii lor totale.

  • Bani

Ianuarie

Doriti o schimbare financiara cu orice pret. Colegii nu va lasa sa luati decizii gresite, care v-ar afecta in primul rand castigurile. Partener de viata foarte prosper.

Februarie

Va decideti sa nu renuntati la nici unul din drepturile dv. financiare. Parca nu mai aveti nici o speranta, dar va reveniti la sfarsitul intervalului. Partenerii de afaceri sunt incapatanati si avari.

Martie

Cele mai bune sanse financiare sunt focalizate asupra nativilor din aceasta zodie, la sfarsitul intervalului. Luati decizii inspirate, dar va bazati prea mult pe parteneri si experti.

Aprilie

Ii invatati pe cei din anturaj cum sa se imbrace, cum sa se poarte, cum sa actioneze (puteti fi platiti pentru asta, daca renuntati la ideea ca este ceva prea simplu). Contracte noi, mai bine platite.

Mai

Fara sa va faceti publice planurile de investitii, obtineti castiguri maxime din comert, publicitate ori mass media. Este necesar sa subventionati rudele in varsta, dar si pe cele foarte tinere.

Iunie

Comozi si introvertiti, se vor lauda cu gratificatii ce pentru moment sunt doar promise. Cei care i-au protejat le cer acum sa ii ajute financiar si le creeaza un fel de disconfort psihic.

Iulie

Mare parte dintre acesti nativi sunt promovati sau li se acorda mariri considerabile de salariu. Chiar daca sunt contabili, nu stiu totusi sa-si administreze corect fondurile.

August

Cei care calatoresc mult ori muncesc impreuna cu strainii au cele mai mari sanse de a-si pune in practica ideile financiare. Exista insa pericole sa piarda tot ce au castigat!

Septembrie

Foarte critici, sunt salvati de intuitie si de capacitatea de a sti cum sa faca economii. Sunt mai cheltuitori totusi decat de obicei si nu se pot abtine sa faca parada cu ce au.

Octombrie

Intregul interval, certuri cu toti partenerii de afaceri din cauza cheltuielilor ce nu pot fi justificate. Ruperea relatiilor va fi doar o solutie de moment. Pentru patroni, datorii bancare.

Noiembrie

Pensionarii care sunt nascuti in aceasta zodie au sansa sa-si rotunjeasca veniturile, daca se implica in activitati agroalimentare. Ceilalti se bazeaza prea mult pe parteneri.

Decembrie

Partenerii lor de afaceri sunt nerabdatori poate pentru ca sunt mai tineri, dar se inteleg bine si castiga bani destul de usor. Este absolut necesara diversificarea activitatilor.

  • Iubire

Ianuarie

Se fac declaratii frumoase, romantice si sentimentale. Se pare ca pasiunea s-a stins si ca relatia amoroasa intra pe un alt fagas. Imaginatia erotica ramane insa la fel de bogata si de periculoasa!

Februarie

Pasiuni noi si ejaculari precoce pentru nativi. Nativele sunt copilaroase, orgolioase, vor totul si nu vor nimic. Mai pragmatici decat pana acum, doresc un partener de cuplu serios si stabil.

Martie

Se simt parasiti, dar si incapabili de a mai sustine ""erotice de luna trecuta. Mai pragmatici si mai muncitori, familistii devin foarte critici cu partenerul de viata. Celibatarii resping propuneri amoroase.

Aprilie

Senzualitate maxima exprimata prin cochetarie, flirt si infidelitate. Celibatarii devin foarte sensibili la ofertele amoroase de cursa lunga, iar familistii fac prospectiuni pentru un nou partener.

Mai

Preocupari erotice obsesive si spaima de a pierde capacitatea de a procrea. Excesele sexuale pot afecta activitatea erotica pana la anulare. Pasiuni puternice si instinctuale, cu manifestari primitive ori sado-masochiste.

Iunie

Senzualitate ponderata si iubiri casnice. In a doua parte a lunii, activitate erotica de natura sportiva, cu tendinta de a se depasi recorduri. Iubire ca terapie si posibile aventuri in calatoriile lungi.

Iulie

Va uimiti partenerul printr-un discurs mai mult decat corect si logic, prin care aveti grija sa restabiliti, fara partinire, "drepturile" fiecaruia. Va motivati cu succes, dar si cu agresivitate, pretentiile exagerate.

August

Atractia sexuala se manifesta intr-o maniera imperativa si puteti da de necaz, daca va refuzati partenerul. Cu toate ca ascultati cu sfintenie de sfaturile celor cu experienta, nu va puteti retine agresivitatea si dorinta de a va impune in cuplu cu orice pret.

Septembrie

Neintelegerile familiale tind sa se acutizeze, dar achizitiile de noutati cosmetice va fac foarte atragator. Se fac pregatiri pentru invitatii la nunti. Treceti in continuare printr-o perioada sustinuta de creativitate si de schimbari de tot felul, chiar si in familie.

Octombrie

Cei mai energici nu tin cont de lipsa de fonduri si vor sa faca un fel de nunta, iar cei bogati cauta o casa mai mare. Este posibil ca o sageata ratacita din arcul lui Cupidon sa ii atinga pe toti in treacat! Regrete si pasiune.

Noiembrie

Mai pasional decat ati fost vreodata, faceti eforturi de a va exprima refularile acumulate si treceti prin momente in care parca viata nu are nici un gust. Familia va sustine in tot ceea ce faceti si incearca sa va implice in activitati casnice.

Decembrie

Tinerii trec prin aventuri erotice memorabile si este posibil sa se reintoarca la iubiri trecute. Doriti sa detineti controlul total si asupra celor din anturaj. La sfarsitul intervalului, mai serios, mai decent si mult mai pragmatic, veti reusi sa recapatati macar o parte din atentia partenerului.

  • Sanatate

Ianuarie

Sunt contraindicate excesele alimentare, din cauza intoxicatiilor la care sunteti predispus. Poate reapare o alergie mai veche sau o raceala pentru care va trebui sa luati multe medicamente. Tensiuni maxime si stres provocat de activitate dezorganizata.

Februarie

Sunteti mai nervos si impresionabil. Accese depresive. Predispusi in continuare la excese foarte periculoase, sunt in pericol de a avea diverse colici. Cei ce au diabet trebuie sa respecte cu atentie regimul impus, pentru a nu declansa o decompensare a glicemiei.

Martie

Ati scapat pentru moment de pericolul altor infectii renale. Daca starea de sanatate se amelioreaza, sunt inca valabile pericolele de a va accidenta. In ultima parte a saptamanii, starea de sanatate este destul de buna, insa pot aparea migrene si colici renale.

Aprilie

Atentie la tendinta de a face excese care se pot rasfrange in mod negativ asupra starii de sanatate (pot aparea si crize biliare). Sunteti nu numai foarte expansiv, ci si hipersexual. Se pot instala sau croniciza boli ale aparatului digestiv sau sexual.

Mai

Aveti mai multa grija de sanatatea dv. in aceasta perioada: beti multe lichide, dar fara alcool. Dispuneti in continuare de o energie colosala, pe care nu aveti rabdare sa o canalizati constructiv. Sunt excesiv de stresati din diverse motive, situatie care afecteaza starea de sanatate.

Iunie

Sunt contraindicate excesele de orice natura, dar mai cu seama cele alimentare, care includ si consumul de alcool sau cel de medicamente. Se recomanda sa va organizati activitatea profesionala, in asa fel incat in fiecare zi sa aveti un moment de pauza.

Iulie

Sensibilitatea dv. percepe in mod negativ observatiile directe sau indirecte ale celor cu care intrati in conflict. Copiii fac febra mare si au senzatie de greata, probabil din cauza unei viroze. Copiii foarte mici sunt in pericol de a face intoxicatii grave sau crize de astm.

August

Este bine sa se faca un control medical pentru a nu va trata cu medicamente in exces pentru o simpla viroza. Pe langa febra, au si simptome destul de ciudate (greata, dureri de cap, ameteala). Nu sunt in stare sa faca mai nimic in a doua parte a lunii si chiar este de preferat sa stea in pat.

Septembrie

Femeile sunt foarte active – au o energie vitala la cote periculos de inalte. Se pot instala nevroze, apar nemultumiri din cauza stresului si a programului care se schimba permanent. Toate conflictele din timpul saptamanii au repercusiuni asupra starii de sanatate.

Octombrie

Lipsa de energie si tensiunea arteriala mare sunt cauzate de regimul defectuos al lichidelor. Persoanele mai in varsta sunt in pericol de a suferi accidente vasculare minore. Nu faceti excese alimentare, deoarece sunteti predispus la ingrasare!

Noiembrie

Lipsa de vitalitate va da o stare generala de nemultumire. Posibili calculi renali. Disfunctiile rinichilor se manifesta in diverse feluri, iar starea de sanatate nu este multumitoare. Este necesar sa mai faceti un set de analize pentru a primi tratamentul potrivit.

Decembrie

Mici interventii chirurgicale vor fi absolut necesare la sfarsitul acestui interval. Excesele alimentare se dovedesc total contraindicate, pentru ca apar nu numai tulburari digestive. Colicile renale fac ravagii la cei de varsta a treia, iar manifestarea acestora va fi foarte greu de anihilat.

  • Concedii si calatorii

Cei mai multi vor fi apucati de un fel de dor de duca, asa ca vor calatori mai mult decat oricand, in interes de serviciu ori doar de placere. Nativii tineri vor dori in mod deosebit, la inceputul anului, sa isi afirme independenta si se vor muta sau doar vor fi mai mult pe drumuri decat acasa. Cele mai reusite concedii vor fi insa cu siguranta pentru toti in luna octombrie.