• Cariera

Ianuarie

Problemele profesionale s-ar putea rezolva mai repede decat sperati. La aceasta se mai adauga insa unele greseli in acte. Nu mai suportati rutina, aveti impresia ca sunteti inchis intr-un cerc care se tot strange.

Februarie

Comiteti greseli care v-ar putea costa timp si bani. Pe de alta parte, luna este benefica noilor contracte. Faceti eforturi pentru a scapa de sentimentul de plictiseala prin inovatii proprii. Negociere respinsa.

Martie

Este momentul sa iti pui la punct corespondenta, sa reinnoiesti relatiile cu anumite persoane influente. Munca multa ale celor din jur va impresioneaza, mai ales ca ati fost obisnuit sa oferiti numai dv. ajutor.

Aprilie

Ar fi foarte bine sa petreci mai mult timp pe acasa si sa profiti de timpul liber impreuna cu familia. Refuzati toate propunerile ce vi se fac de catre parteneri, doar pentru ca sunt inclusi si adversarii dv.

Mai

Stai prea mult timp inchis in casa, deci sa nu te mire faptul ca altii se "distreaza", pe cand tu nu. Amanati negocierile legate de decizii importante sau de semnarea unor acte. Numai activitate casnica.

Iunie

Sansele de a intalni un nou partener de afaceri vor aparea din implicarea ta intr-un grup sau o asociatie non profit. Sunteti nevoit sa insistati la nesfarsit pentru a obtine ceea ce vi s-a promis de catre patroni.

Iulie

Vei avea ocazia sa iti faci putin de cap, asta daca dai curs invitatiei pe care ti-o face o prietena. Pur si simplu nu va puteti concentra. Noile conflicte profesionale ale celor dragi va scot din minti.

August

Atitudinea ta pozitiva si modul elevat de abordare ii va trage pe ceilalti de partea ta. Admiratie pe toata linia. Toata lumea va ajuta, dar persoana iubita lipseste din localitate. Conjuncturi favorabile renegocierilor.

Septembrie

Interesul pe care il manifesti pentru o persoana imatura este de natura sa iti afecteze relatiile si cariera. Fara intentie, va pacaliti colegii, oferindu-le informatii depasite. Nenunarate intalniri.

Octombrie

Esti prea implicat intr-o relatie pentru a da atentie avertismentelor de la persoane de incredere. Nu va puteti decide sa acceptati schimbarile pe care vi le propune partenerul ori patronul. Rutina periculoasa.

Noiembrie

Atitudinile tale se schimba rapid. Poate ca acest lucru este cauza conflictelor si a tensiunilor profesionale. Nu puteti refuza o propunere, deoarece va temeti ca veti fi exclus din afaceri Pericolul este supraestimat.

Decembrie

Incearca sa nu fii prea agresiv sau sa nu-ti critici partenerul atunci cand vorbesti cu el despre bani. La incheierea activitatilor, ar fi de preferat sa le multumiti din cand in cand celor cu care ati muncit cot la cot.

  • Bani

Ianuarie

Dorinta de a detine mai multa putere de decizie ramane de actualitate, la fel ca si conflictele cu cei pe care doar dv. ii considerati subalterni. Nu exista nici sanse de promovare, nici de deschidere a unor noi conturi. Vise destramate.

Februarie

Aveti in continuare sperante mari, care insa vor fi destramate dupa 15 februarie, daca nu tineti cont de indicatiile unei femei cu multa experienta. Sunt avantajati cei care au afaceri proprii si cei care lucreaza in comertul exterior.

Martie

Nici o sansa, nici o propunere, in schimb actioneaza din plin tendinta de a apela la afaceri ilicite, cu parteneri puternici, dar nesiguri si ciudati. Dorinta de afirmare financiara exagerata este criticata si de prieteni.

Aprilie

Va ascundeti cu foarte mare grija planurile si nu comunicati nimanui ca sunteti decis sa faceti apel la orice mijloace pentru a provoca o schimbare financiara perfecta doar pentru ca dv. Sunteti decis sa renuntati la parteneri.

Mai

Dezamagit, tensionat si stresat, preferati ca macar castigurile sa reprezinte un punct de stabilitate si nici nu concepeti ca acum sa mai faceti vreo schimbare, oricat de benefica ar parea la prima vedere.

Iunie

Mai putin sensibil la critici, dar la fel de visator, renuntati pentru moment la schimbari, doar pentru ca partenerii va sustin financiar, dupa ce dv. v-ati cheltuit toate fondurile cu generozitate.

Iulie

Lipsa de maleabilitate a colegilor va poate impinge sa va puneti in practica obsesiile "". Daca nu au facut-o pana acum, vor renunta la parteneri, cu riscul de a suporta contracte anulate.

August

Somerii nu au nici o sansa sa se angajeze nici macar provizoriu, iar cei care au afaceri stabile vor prefera sa se odihneasca, sa se relaxeze si astfel sa-i exploateze financiar pe cei din anturajul profesional.

Septembrie

Schimbarile cele mai importante vor avea loc in activitatea celor care sunt patroni, pentru ca isi vor schimba partenerii. Ceilalti accepta orice si muncesc din greu in activitati brute pentru bani cam putini.

Octombrie

Apar mari probleme financiare care cer decizii rapide si drastice in activitatea medicilor, antreprenorilor si juristilor. Toti sunt foarte stresati de schimbarile care le sunt impuse de catre sefi mai mari!

Noiembrie

Se incheie o etapa prin renuntarea la cea mai mare parte din activitatile de pana acum, avandu-se in vedere dezvoltarea unor noi specializari. Cei mai dezavantajati sunt juristii si exportatorii.

Decembrie

Ceea ce ati visat de atat timp in sfarsit prinde viata! Din pacate, descoperiti ca nu aveti parteneri potriviti. Cei mai avantajati sunt exportatorii si cei care colaboreaza cu armata.

  • Iubire

Ianuarie

Excesele erotice va pun nu numai sanatatea in pericol, ci si relatia cu partenerul de cuplu stabil. Aspectele sunt mai periculoase pentru familisti, care uita ca au niste obligatii "".

Februarie

La inceputul intervalului, activitatea profesionala va impiedica sa va puneti in practica visele. Mai ponderat ulterior, aveti de la jumatatea lunii o perioada de vis, iubire, pasiune si extaz.

Martie

Atat celibatarii, cat si familistii sunt la fel de dezamagiti de relatiile lor sentimentale. Senzualitatea lor se va afla la cote maxime, vor fierbe de pasiune, dar partenerul va ramane neimpresionat.

Aprilie

Se indragostesc la prima vedere, fac pasiuni care le ravasesc viata, uita sa munceasca, sa-si respecte promisiunile profesionale, dar sunt fericiti. Declaratiile lor sunt dure si rup relatii importante.

Mai

Atrag permanent privirile celor din anturaj. Radiaza un fel de magnetism sexual agresiv, se simt bine si pun in practica cele mai subtile tehnici erotice. Experimente sexuale periculoase.

Iunie

Gelosi si posesivi, renunta la pastrarea secretelor si isi aclama iubirea fata de oricine are rabdare sa-i asculte. Intre timp, pun la cale un fel de calatorie, care spera sa le acorde rastimpul necesar unei recuperari.

Iulie

Se fac declaratii frumoase, romantice si sentimentale. Se pare ca pasiunea s-a stins si ca relatia amoroasa intra pe un alt fagas. Imaginatia erotica ramane insa la fel de bogata si de periculoasa!

August

Pasiuni noi si ejaculari precoce pentru nativi. Nativele sunt copilaroase, orgolioase, vor totul si nu vor nimic. Mai pragmatici decat pana acum, vor un partener de cuplu serios si stabil.

Septembrie

Se simt parasiti, dar si incapabili de a mai sustine ""erotice din primavara. Mai pragmatici si mai muncitori, familistii devin foarte critici cu partenerul de viata. Celibatarii resping propuneri amoroase.

Octombrie

Senzualitate maxima exprimata prin cochetarie, flirt si infidelitate. Celibatarii devin foarte sensibili la ofertele amoroase de cursa lunga, iar familistii fac ""pentru un nou partener.

Noiembrie

Preocupari erotice obsesive si spaima de a pierde capacitatea de a procrea. Excesele sexuale pot afecta activitatea erotica pana la anulare. Pasiuni puternice si instinctuale, cu manifestari salbatice ori sado-masochiste.

Decembrie

Senzualitate ponderata si iubiri casnice. In a doua parte a lunii, activitate erotica de natura sportiva, cu tendinta de a se depasi noi recorduri. Iubire ca terapie si posibile aventuri in calatorii.

  • Sanatate

Ianuarie

Excesele sexuale le pun in pericol starea de sanatate, dar nu iau in seama nici o reactie ori simptom mai putin obisnuit. La sfarsitul intervalului, se simt storsi, fara vlaga si apeleaza iar la medici.

Februarie

Disfunctiile hormonale accentueaza instabilitatea psihica. Este posibila instalarea unor nevroze destul de periculoase, iar activitatea cardiaca se cere supravegheata cu mare atentie.

Martie

Foarte sensibil la critici, mai ales daca acestea vin din partea prietenilor, nu sunteti deloc multumit de vitalitatea dv. Aveti senzatia ca bateti pasul pe loc si ca sunteti blocat de suferinte inexplicabile.

Aprilie

Apar tot felul de simptome ciudate, dar cele mai periculoase sunt cele care semnaleaza posibile problemele pulmonare. Sunt necesare controale repetate si respectarea cu strictete a tratamentului.

Mai

Labilitate psihica si comportamentala. Continua sa faca excese erotice, manati de un instinct primitiv, de vise si de un partener insatiabil. Sunt in centrul atentiei si se simt fericiti, asa ca exclud indicatiile medicale.

Iunie

Faptul ca traiesc intr-o continua tensiune, nu ii ajuta sa se echilibreze fizic si emotional. Fac permanent excese si foarte multi sufera din cauza disfunctiilor cardiace, hepatice si a circulatiei periferice defectuoase.

Iulie

Pentru unii, va fi absolut necesara o interventie chirurgicala de mai multe ori amanata. Ceilalti vor trebui sa respecte tratamente noi si sa accepte ca durerile reumatismale pot aparea la orice varsta.

August

Crizele cardiace si hipertensiunea au devenit ""pentru nativii maturi. In plus, pentru toti, apar colici abdominale inexplicabile, care accentueaza gradat disconfortul cotidian.

Septembrie

Reusesc sa gaseasca un tratament corespunzator pentru simptomele abdominale, insa reapar ori se acutizeaza durerile reumatismale, pentru care folosesc prea multe analgezice. Posibile intoxicatii medicamentoase.

Octombrie

Disfunctiile renale sunt diagnosticate si ameliorate cu rapiditate. Durerile de picioare sunt provocate de reumatism, guta ori circulatie periferica deficitara. Toti trebuie sa accepte o alimentatie sanatoasa.

Noiembrie

Intoxicatiile si alergiile vor provoca aparitia unei devitalizari progresive. Unii vor suporta disfunctii ale organelor sexuale provocate de tulburari hormonale. Interventii chirurgicale neplanificate.

Decembrie

Sensibilitate hepatica provocata de excese alimentare. Tratamente specializate si medicamente importate pentru ameliorarea unor disfunctii necronicizate. Mici crize de isterie, exprimate doar verbal.

  • Concedii si calatorii

Calatoriile lungi, in tara ori in strainatate, se refera indeosebi la aranjamente care tin de afaceri ori de alte tipuri de activitati impuse. Cele mai indicate luni pentru concedii sunt ianuarie si iunie. Competitivi, energici si pragmatici, cei mai multi nativi din Fecioara vor accepta foarte greu sa se relaxeze cu adevarat. Cu siguranta, vor prefera toti vacantele "active".