• Cariera

Ianuarie

Excentrici si altruisti, dornici de independenta, se intorc impotriva colaboratorilor de pana acum. Va ajutati colaboratorii sau rudele apropiate, care trec prin incercari majore. Subventii salvatoare.

Februarie

Vor adopta alt fel de metode, vor face contracte de publicitate, vor iesi cu usurinta din anonimat. Considerati ca nu ii sustineti suficient pe cei nou veniti si le dati bani (timp liber nu prea aveti cum).

Martie

Sectorul profesional este mai infloritor si probabil din aceasta cauza vor aparea conflicte cu colegii. Vi se reproseaza ca din cauza dv. au aparut noi conflicte si nu gasiti momentan nici un fel de replica.

Aprilie

Au toate sansele sa iasa in castig cei care se bazeaza pe afacerile partenerului de viata. Resurse limitate. Apar incurcaturi din pricina unor acte pierdute, la mijlocul intervalului. Sunteti nevinovat, asa ca nu trebuie sa va scuzati!

Mai

Nu este exclus ca patronii mai in varsta sa fie supusi unor "interventii" de audit. Cu foarte multa usurinta dominati colaboratorii mai tineri si le impuneti sa faca numai ce doriti dv.

Iunie

Acesti nativi nu vor reusi sa stea locului din cauza multelor drumuri pe care nu le vor putea ocoli. Curand, va veti plictisi de lipsa de reactie a sefului direct si veti prefera o disputa "sanatoasa".

Iulie

Nu vor parasi deloc tara (este posibil sa inceapa unele afaceri noi, care se vor dovedi dificile). Va asteptati ca toata lumea sa fie de acord cu dv., mai ales ca nu faceti decat sa actionati corect.

August

Nu vor accepta sub nici o forma ca cineva din anturaj sa ia decizii in locul lor. Incapatanare maxima la mijlocul intervalului. Pregatiti fise profesionale noi pentru toti colegii dv. Va dati de gol din naivitate sau prea multa siguranta.

Septembrie

Vor lua masuri dure, severe, insa extrem de folositoare pentru echipele din care fac parte. Doriti sa va schimbati serviciul, dar vi se face dreptate, exact cand nu mai trageati nici o speranta.

Octombrie

Unii vor incerca sa-si motiveze "viciile" si greselile, si vor fi penalizati pe loc. Vi se ofera o recompensa sau reusiti sa recastigati niste bunuri pierdute sau furate. Revansa bizara.

Noiembrie

"Dezvoltare" buna pentru cei care nu fac ilegalitati. Lipsa de activitate devine ingrijoratoare si stresanta. Griji mai multe, dar si bani multi. Uitati totusi de datoriile mai mici si va mira reactia celor implicati.

Decembrie

Sunteti "obligat" sa angajati o persoana de sex feminin care este bolnava. Va achitati datoriile inainte de termen. Voalat sau direct, sunteti amenintat pentru a "coopera" cu persoanele care v-au escrocat luna trecuta.

  • Bani

Ianuarie

Activitate sustinuta continuu si speranta de imbunatatire rapida a castigurilor. La sfarsitul intervalului, aveti toate sansele de a primi o suma mare de bani, la care visati de mult.

Februarie

Oricat incercati sa creati niste fonduri de rezerva, nu reusiti, din cauza investitiilor absolut necesare pentru imbunatatirea starii de sanatate. Reglementari "bugetare" repetate si necesare.

Martie

Cei plecati peste hotare sau cei care lucreaza cu strainii ori se aprovizioneaza din provincie au sanse sa prospere cu rapiditate in acest interval. Li se dau ponturi doar din simpla prietenie.

Aprilie

Orice renegociere va poate aduce acum un plus de castig. Este posibila si "exploatarea" neplanificata a unor mosteniri cu ajutorul rudelor mai tinere, care au timp pentru procese si acte.

Mai

Optimismul provocat de schimbarile benefice din sectorul financiar este justificat. Activitatea este intensa, dar gratificatiile sunt amanate pentru sfarsitul intervalului.

Iunie

Munciti la fel de mult ca pana acum, dar nu primiti de nicaieri vreun "semnal" financiar benefic, pana pe 11. Recuperati, mai mult de nevoie, banii imprumutati rudelor apropiate.

Iulie

Aveti in continuare noroc maxim si puteti sa primiti alti bani de la serviciu. Cheltuielile mari parteneriale neplanificate va devalizeaza insa imediat si o luati de la inceput cu imprumuturile.

August

Acumulati promisiuni din ce in ce mai multe, aveti multiple "contracte", dar banii sunt inca putini. Partenerii dv. sunt cam neseriosi si va intretin starea de alarma financiara.

Septembrie

Darnicia dv. afecteaza in mod direct resursele de care dispuneti. Darurile primite din strainatate nu acopera deficitul si va fi necesar sa apelati la economiile partenerului de cuplu.

Octombrie

Degeaba planificati sumele ce ar trebui sa apara, pentru ca se vor ivi in cele mai nepotrivite momente. Relatiile bancare se vor dovedi permanent de-a dreptul salvatoare.

Noiembrie

Banii primiti sunt din ce in ce mai multi, dar din pacate faceti excese care va afecteaza din plin sanatatea. Castiguri noi de la drumuri lungi si de la contractele cu provincia.

Decembrie

Incepeti luna mai bogat sau oricum mai putin stresat de problemele financiare. Dupa jumatatea lunii, activitati noi pentru soferi, mecanici si pentru proiectantii de vehicule.

  • Iubire

Ianuarie

Nu ii dati cele mai bune indicatii persoanei iubite, cu toate ca vi s-a atras atentia de catre amicii experimentati ca de aceasta data gresiti. Partenerul de cuplu va cere sa tineti evidente contabile pentru toate cheltuielile si va suparati din nou, mai ales ca stiti ca in ultima perioada dv. l-ati sustinut financiar.

Februarie

Conflicte familiale. Munciti mult, atat la serviciu, cat si acasa, iar membrii familiei se sperie de eforturile pe care le faceti fara incetare. Visati la calatorii lungi impreuna cu persoana iubita. Folositi un limbaj dur impotriva celor care vor sa va trezeasca la realitate si considerati ca fiecare trebuie sa-si vada propriile interese.

Martie

Ati ajuns deja sa nu mai aveti nici un fel de economii, iar ca sa va platiti facturile trebuie sa apelati la persoana iubita, insa veti primi numai refuzuri. Cei mai multi au ajuns in aceasta situatie din cauza unor cadouri foarte scumpe, care acum se vor dovedi total nefolositoare. Partenerul de cuplu va ocoleste, sunteti dezamagit si doriti sa va razbunati.

Aprilie

Relatiile sentimentale, care pana acum v-au oferit o oaza de liniste, devin din ce in ce mai stresante, sunteti din ce in ce mai irascibil si va intrebati ce au toti cu dv. Puteti in schimb, in a doua jumatate a lunii, sa va bazati pe ajutorul partenerului de cuplu, care inca va sustine, desi a devenit cam agresiv si gelos. Nu va vine sa credeti ca primiti cereri in casatorie insistente.

Mai

Nu va puteti impiedica sa luati in considerare noile cereri in casatorie, insa v-ati obisnuit deja independent si lipsit de grija altei persoane. Cautati de zor adevaratele motive, pentru ca modestia si lipsa de autoapreciere va caracterizeaza. Excludeti orice fel de intalniri, fiind hiperocupat. Primiti alte oferte amoroase, dar in continuare doriti altceva.

Iunie

Va este teama de viitor si aveti momente cand ati vrea sa uitati de toti si de toate si sa evadati, sa luati totul de la inceput pe alte meleaguri. Inainte de toate, este necesar sa aveti asigurata o atmosfera sentimentala calma! Nu reusiti sa va intelegeti cu partenerul de cuplu, parca ati vorbi limbi straine.

Iulie

Parca ati dori sa va mutati intr-o locuinta mai buna. Sunteti din ce in ce mai orgolios si mai pretentios, indeosebi cu partenerul de cuplu si cu ceilalti membri ai familiei. Excludeti intentionat orice forma de divertisment. De cele mai multe ori, aveti un program atat de incarcat, incat uitati de iubire.

August

Este necesar sa faceti multe drumuri, sa terminati renovarea sau vanzarea casei etc. Ati dori ca partenerul dv. de cuplu sa se implice mai mult, fara a fi rugat, mai ales de cand ati descoperit ca isi deleaga prietenii pentru a-l inlocui la serviciu. Sunteti luat prin surprindere de propunerile amoroase si de sansele care continua sa apara.

Septembrie

Prietenii dv. nu sunt invidiosi, insa va atrag atentia ca partenerul de cuplu intarzie sau uita sa mai apara si interventiile lor va cam enerveaza. De altfel, nu mai aveti deloc timp liber si sunteti constient ca v-ati neglijat partenerul de cuplu. Cu o intuitie aproape paranormala identificati problemele reale ale celor din jur.

Octombrie

Creativitatea maxima de care dati dovada, in orice context, va ajuta sa va "relansati" sentimental, fara a mai apela la relatii ori la alte forme de interventie. Partenerul de cuplu si familia nu au cum sa va inteleaga si pot aparea conflicte de durata. Dati multe sfaturi sentimentale "pretioase" intreg intervalul, dar vorbiti prea mult si neorganizat.

Noiembrie

Sunteti indragostit pana peste cap, numai ca nu doriti sa va casatoriti acum si de aici pot aparea tot felul de neintelegeri cu persoana iubita. Celibatarilor li se cere ultimativ sa intemeieze o familie, iar nativii casatoriti se simt ca la inchisoare! Dupa o lunga perioada de timp, redescoperiti ce inseamna sa fii iubit.

Decembrie

Sunt posibile tot felul de conflicte sentimentale, dar aveti ocazia sa vedeti cati protectori apar, si nu sunt putini la numar. Nativii tineri au alte aventuri secrete. In general, nu puteti scapa de prieteni si va doriti cu disperare putina intimitate. Din punct de vedere afectiv, treceti printr-o perioada de revendicari reusite.

  • Sanatate

Ianuarie

Toate problemele de sanatate ar putea fi cu usurinta evitate printr-o viata echilibrata. Ocupati-va mai mult de dumneavoastra si programati-va activitatile in asa fel incat orice discutie de afaceri sa se faca intr-un restaurant si nu intr-un birou inchis si neaerisit.

Februarie

Starea de sanatate se pastreaza excelenta, daca nu faceti greseala sa faceti deplasari lungi, insuficient pragatite. Se recomanda atentie maxima celor care sunt nevoiti sa vorbeasca mult sau sa cante. Raguseala cronica.

Martie

Dati o gramada de bani pe medicamente pentru neutralizarea acidului gastric, dar va enervati din orice. Mare atentie la partenerii sexuali intamplatori! Lipsa de protectie se poate transforma intr-o mare belea! Pot aparea oricand crize biliare acute. In plus, dureri de oase sau dinti.

Aprilie

Stare de sanatate foarte buna, in afara celor care sufera de boli cardiace. Ar trebui sa excludeti micile dv. vicii definitiv, pentru a nu trece prin crize dureroase. Cei carora le place sa experimenteze alimente si mancaruri noi, exotice, li se fac tratamente dure.

Mai

Probleme vor avea in mod deosebit cardiacii care nu respecta medicatia sau uita sa mai treaca pe la cardiolog. Tulburarile intestinale se pot agrava, in cazul in care nu se repecta ora de masa. Pot aparea colici intestinale persistente, inexplicabile si care afecteaza intreg programul.

Iunie

Reusiti sa va achitati de toate obligatiile in parte si datorita starii de sanatate excelente din prima parte a lunii. In a doua parte a intervalului, starea de sanatate se pastreaza in limite normale, in ciuda exceselor alimentare. Mare atentie la modul in care va alimentati!

Iulie

Pot aparea colici renale, mai ales in cazul celor care au mai avut astfel de "experiente" Trebuie respectata o igiena stricta pentru a nu aparea boli infectioase la nivel renal. Deplasarile frecvente va impiedica sa tineti dieta indicata de medicii specialisti.

August

Trebuie mentinut un regim alimentar cu un nivel scazut de sare de bucatarie. Manifestari tumorale la persoanele de varsta a III-a. La mijlocul intervalului, nu va puteti deplasa din cauza durerilor stomacale. Crizele de stomac intervin in cele mai ciudate momente.

Septembrie

Este necesar sa apelati la un consult complex, la care sa participe mai multi specialisti. Cei care au avut in lunile trecute probleme din cauza aparitiei unor tumori, acum trebuie sa se opereze. Spitalizarea unor rude apropiate va obliga sa faceti multe drumuri la medic.

Octombrie

Starile febrile si complicatiile pulmonare apar doar daca nu dati atentia cuvenita virozelor. Apare o tuse seaca si gresiti daca nu-i dati atentia cuvenita. Foarte optimisti, excludeti din start pericolele care ar putea sa apara pentru ca nu dati atentie sanatatii.

Noiembrie

Migrene inexplicabile, foarte neplacute. In prima faza, adoptati leacuri babesti. Circulatie venoasa deficitara la nivelul picioarelor. Dureri si varice suparatoare. Pentru femei, este necesar un control ginecologic amanuntit, pentru a se evita surprizele.

Decembrie

Vi se recomanda tratamente pentru care trebuie sa faceti deplasari lungi, chiar si peste hotare. Optimismul va ajuta sa depasiti orice fel de suparari, inclusiv cele care tin de sanatate. Nu sunt excluse nici migrenele.

  • Concedii si calatorii

Pana in noimebrie cei mai multi nativi din Capricorn se vor satura de calatoriile lungi, chiar daca le vor aduce diverse foloase. Intregul an, vor fi nevoiti sa faca si scurte deplasari, asa ca majoritatea nativilor vor prefera sa-si petreaca zilele de concediu pe acasa, relaxandu-se prin somn. Cei tineri vor pleca in vacante de vis in primele doua saptamani ale lui octombrie.