• Cariera

Ianuarie

Sunteti mai sensibil ca de obicei si chiar aveti tendinta sa renuntati la cariera. Persoana iubita va... incurajeaza Gasiti cea mai buna metoda pentru a va relansa, fara sa fiti respins!

Februarie

Pentru a nu-i jigni pe cei din anturaj, le ascundeti tot ceea ce considerati ca le-ar putea face rau din planurile dv. profesionale. Este de preferat sa renuntati definitiv la tendintele de a va epuiza resursele de energie pentru interesele altora.

Martie

Ambitia dv. s-ar putea sa fie aspru judecata de persoanele mai in varsta. Acceptati schimbari profesionale neverificabile Munciti din nou foarte mult, dar personal nu va alegeti cu mai nimic. Totusi, optimism incontestabil.

Aprilie

Munciti mult, dar nu aveti posibilitatea sa faceti investitiile dorite, deoarece cheltuiti peste masura. Nu apreciati cum se cuvine oferta acestei luni si dati cu piciorul norocului. Nu este prima oara!

Mai

Faceti rost de lichiditati si va achitati toate datoriile. Cu toate acestea sunteti barfit si criticat. Ati asteptat atat de mult o "avansare", incat atunci cand apare nu mai are aproape nici un farmec.

Iunie

Mare atentie la cum vorbiti cu persoanele mai in varsta, pentru ca se pot ivi neintelegeri perene! Cineva drag va incurajeaza si gasiti forta necesara sa continuati sa cautati resurse profesionale noi.

Iulie

Primiti o propunere pentru o ocupatie promitatoare, dar de scurta durata. Ati facut prea multe promisiuni fara acoperire, iar acum aveti remuscari. Echipa dezbinata de rudele patronului.

August

Din punct de vedere profesional lucrurile merg din ce in ce mai bine pentru dv. Pagubele sunt planificate. Nimeni nu va reproseaza nimic, numai ca va simtiti cu constiinta incarcata. Sinceritatea nu e apreciata.

Septembrie

Drumurile scurte pe care trebuie sa le faceti la cererea sefilor directi vi se par floare la ureche. Din punct de vedere profesional, situatia dv. incepe sa se limpezeasca si reusiti sa va ajutati rudele.

Octombrie

Nu sunteti deloc incantat de vestile pe care le primiti, mai ales ca trebuie sa plecati la drum. Bune rezultate profesionale, dar nu trebuie sa va asteptati ca si financiar sa o duceti mai bine.

Noiembrie

Cei care au copii trebuie sa accepte joburi suplimentare. Investitii profesionale si mici datorii. Descoperiti ca "banii nu aduc fericirea" cand persoana iubita va refuza cadourile. Neliniste.

Decembrie

Ati facut foarte multe eforturi in ultima perioada si nu este de mirare ca nu mai aveti deloc energie. Regretati faptul ca ati fost abandonat de o persoana cu care ati colaborat bine ani de zile. Improvizatii benefice.

  • Bani

Ianuarie

Senzualitatea si cochetaria dv. se manifesta din plin prin risipirea banilor. Cheltuieli maxime, dar si aparitia unor sume din organizarea de activitati mondene. Invatati sa fiti mai "descurcaret".

Februarie

Aveti toate sansele sa scapati de problemele financiare ale persoanei iubite, mai ales ca facturile par mici. Aveti un partener de cuplu pagubos, dar nu vreti sa recunoasteti in nici un context aceasta realitate.

Martie

Veti primi in sfarsit banii pe care i-ati planificat deja de luna trecuta. Vor mai ramane mici restante, de care veti avea grija sa nu afle nimeni din familie, pentru a nu fi cicalit.

Aprilie

La sfarsit de interval, sunteti lipsit de griji, dar si obosit la maximim din cauza cumparaturilor prelungite, facute fara nici un fel de ajutor (financiar sau fizic) din partea familiei.

Mai

Cheltuielile partenerilor scad vertiginos nivelul veniturilor. Drumuri lungi avantajoase si placute, care va dau ocazia sa va "razbunati" si sa cheltuiti si dv. mai mult decat va puteti permite.

Iunie

Se vor ivi tot felul de ocazii neprevazute de a munci mai mult, dar si de a primi mai multi bani. Nu negociati noile contracte, bazandu-va, din pacate, pe bunul simt al partenerilor.

Iulie

Pentru a va recupera unele drepturi financiare, va fi necesar sa faceti multe drumuri scurte la inceputul intervalului. Cei care au copii au cheltuieli neprevazute, destul de mari.

August

Promisiunile financiare incep sa se materializeze, dar preferati sa investiti imediat banii primiti, pentru a nu le mai da posibilitatea partenerilor sa va exploateze fondurile proprii.

Septembrie

Fondurile dv. sunt din ce in ce mai firave, dar continuati sa "raspanditi" banii la fel de haotic, ca de altfel si partenerul dv. de cuplu. De la jumatatea intervalului, impuneti restrictii intregii familii.

Octombrie

Va impuneti ideile financiare cu agresivitate, fara sa tineti cont de parerea cuiva. Cei mai avantajati sunt cei care activeaza in domeniul bancar, agricol sau in constructii si mobila.

Noiembrie

Va puteti baza pe fondurile partenerilor, dar nici dv. nu sunteti lipsit total de noroc. Cheltuielile pentru copii sunt substantiale, chiar daca acestia au deja 60 de ani!

Decembrie

Tendinta de a cheltui foarte mult pentru altii este sustinuta de bunavointa partenerilor prosperi si de recuperarile unor fonduri. Colegi amabili doar daca nu sunt obligati sa faca deplasari.

  • Iubire

Ianuarie

Recunoasteti fata de amici ca rabdarea fata de partener, pe care v-ati impus-o in urma sfaturilor lor, a fost benefica. Deplasarile sunt contraindicate, din cauza preocuparilor multiple care va impiedica sa va concentrati suficient asupra relatiei afective. Cele mai multe native traiesc povesti de iubire la serviciu. Cei maturi au "realizari" sexuale foarte apreciate, iar celibatarele tinere se gandesc numai la casatorie.

Februarie

Toti vor sa calatoreasca ori sa participe la cursuri de perfectionare in alta localitate sau tara. Schimbarile sentimentale le dau dureri de cap, pe care cicaleala rudelor le accentueaza. Extrem de sensibili, in cazul in care le sunt criticate activitatile, deciziile si partenerul de cuplu, au reactii exagerate. Au senzatia ca nu au putere, iar obiectivele amoroase pe care si le-au propus ii depasesc.

Martie

Relatiile sentimentale sunt minime, iar tendinta de a-si cicali partenerul se accentueaza. Multe native planifica deplasari in strainatate, impreuna cu persoana iubita. Impulsivitatea si imprudenta sunt maxime, mai ales in primele zile ale intervalului. Este necesar sa fiti atenti pentru a evita eventualele conflicte, iar cei care au copiii trebuie sa fie mai ingaduitori.

Aprilie

Celibatarele au conflicte cu parintii si se incapataneaza sa caute pretendenti prosperi si intelectuali. Posibile disfunctii tiroidiene le complica activitatea sexuala tuturor. Ajung la concluzia ca prietenii le doresc tot ce-i mai rau. Este adevarat ca au pretentii exagerate de la dv., ca au tendinta sa va minta si sa incerce sa va desparta de cel iubit.

Mai

Sunteti nevoit sa amanati din cauza partenerului de cuplu aproape toate deplasarile planificate. Relatiile familiale sunt exceptionale si va implicati in activitati noi. Oricat de mult v-ar displacea relatia de acum, sunteti constient ca nu puteti renunta la aceasta. Nativele tinere fac excese erotice si descopera universuri sexuale cam avangardiste.

Iunie

Pentru unele native, pot aparea sarcini neprevazute. Uitati de toate necazurile datorita unor petreceri la care sunteti principalii invitati. Aveti senzatia ca sunteti persecutati, iar neintelegerile cu partenerul de cuplu va accentueaza aceasta stare. Cei care au functii de conducere sunt foarte stresati si incearca in zadar sa se relaxeze prin sex.

Iulie

Unele native chiar sunt tradate ori inselate si va fi necesar sa-si dovedeasca nevinovatia. Altele sufera de grave intoxicatii sau alergii din cauza contraceptivelor. Atmosfera apasatoare din casa dv. vi se pare in acest interval insuportabila. Descoperiti ca aveti multi posibili parteneri de cuplu, care de abia asteapta sa va sara in ajutor.

August

Trebuie sa faceti un drum intr-o alta localitate, insa aveti impresia ca relatia sentimentala a luat-o razna si il amanati. Sansele sentimentale si implicit cele amoroase sunt in continuare incantatoare. Sunteti cam nehotarati in privinta viitorului comun: doriti sa aduceti multe imbunatatiri casei, dar va atrage si ideea unor bijuterii de valoare pentru persoana iubita.

Septembrie

Pot aparea unele intalniri neprevazute cu persoanele iubite in adolescenta. Foarte optimisti si exuberanti, primiti o gramada de musafiri poftiti si nepoftiti, simpatici ori morocanosi, cu la fel de mare placere. Nici prietenii nu va ocolesc, insa partenerul de cuplu nu pare la fel de incantat.

Octombrie

Unii colegi se muta si uita, poate intentionat, sa va comunice cat de mult v-au iubit ori admirat. Primiti multe cadouri nefolositoare. In continuare vorbiti prea mult, mai ales despre intentiile dv. de a va muta, de a fi mai independenti, de a calatori etc. Faceti "afaceri" si cu adversarii, si cu prietenii si obtineti castiguri la fel de importante, pe care le cheltuiti pentru persoana draga.

Noiembrie

Colegii va invidiaza relatiile amoroase, insa laudele lor par calomnii mascate. Incepeti o campanie de cuceriri care doar la prima vedere sunt minore. Mai calmi si mai intelepti, incepeti intervalul cu dreptul, prin intalniri pasionale nocturne. De aceasta data va staviliti impulsurile erotice si va decideti sa fiti mai romantic.

Decembrie

Cei tineri ajuta persoanele pe care le iubesc in diverse moduri si uita ca au o gramada de activitati proprii de finalizat. Drumuri scurte neprevazute, impreuna cu persoana iubita. Este de preferat sa nu luati decizii importante, deoarece percepeti deformat situatiile (este posibil sa nu detineti toate informatiile necesare).

  • Sanatate

Ianuarie

O simpla pedichiura va poate complica viata. Aveti grija pe ce maini va lasati sanatatea! O interventie chirurgicala se impune si nu mai aveti cum sa renuntati la operatie. Optimismul dv. este cel ce se face vinovat de amanarea unui consult medical, absolut necesar.

Februarie

Lipsa de preventie poate sa aduca mari surprize nativelor acestei zodii. Barbatii fac excese sexuale contraindicate. Durerile in gat pot deveni suparatoare. Stare febrila si infectii amigdaliene. Cei care au programat in aceasta luna o interventie chirurgicala au fost inspirati.

Martie

Nu uitati ca cele mai sensibile organe sunt acum in cazul dv. plamanii. Imbracati-va corespunzator! Mici accidente la maini, in a doua parte a intervalului. Pneumonii, pentru cei care considera ca primavara s-a instalat definitiv.

Aprilie

Va tratati suferintele cu medicamente la intamplare. Problemele stomacale se pot croniciza. Crizele stomacale nu mai pot fi evitate si ar fi bine sa acceptati un control medical specializat. Starea de stres se reflecta direct asupra bunei functionari a aparatului digestiv.

Mai

Stare de sanatate in general buna. In prima parte a intervalului, din nou disfunctii stomacale. Ulterior, stare inexplicabila de rau, dar trecatoare, cu senzatie de lipsa totala de energie. Oricare ar fi problemele dv., le tratati cu metode originale, ce par ciudate pentru specialisti.

Iunie

Se recomanda atentie deosebita cardiacilor. Nu renuntati la medicatia prescrisa de specialist! Nu numai ca veti trece prin momente neplacute, dar va trebui sa-i ingrijiti si pe cei din familie. Boli contagioase.

Iulie

Sensibilitate psihica maxima, insotita de manifestari violente fata de cei ce va enerveaza. Considerati ca dati prea multi bani pe medicamentele altora. Mila si revolta in acelasi timp. Sanatate buna, dar si excese de tot felul (preponderente sunt cele de natura sexuala).

August

Stare de oboseala provocata de activitatea erotica lipsita de limite. Apetitul alimentar si cel sexual depasesc starea dv. obisnuita. Bolile pulmonare se pot croniciza, asa ca fumatorii trebuie sa fie si mai atenti.

Septembrie

Cheltuielile pentru medicamente vor fi mult mai mari. Sensibilitate bronho-pulmonara. O simpla raceala poate sa se dezvolte in ceva mai grav. Nu renuntati la consultul medical. Faceti multe excese (alimentare, sexuale etc.) si urmarile nu vor intarzia sa apara.

Octombrie

Activitatea sustinuta si neintelegerile cu partenerul de viata va marcheaza psihic. Durerile stomacale sunt din ce in ce mai mari, iar senzatia de greata nu va mai paraseste. Cei tineri fac excese sexuale periculoase si uita sa mai doarma.

Noiembrie

Pot aparea crize stomacale. Daca inca nu ati ajuns la doctor, nu va mai mirati ca boala s-a cronicizat. Medicul va cere sa suportati o interventie chirugicala, iar dv. nu realizati cat de serioasa este situatia. Beti prea multe lichide si treceti printr-un disconfort inexplicabil.

Decembrie

Stare de sanatate buna, exceptand o colica dureroasa la mijlocul intervalului. Pot aparea manifestari tumorale ori este necesar un tratament mai sofisticat pentru o boala mai veche. Dureri la picioare sau probleme renale.

  • Concedii si calatorii

Preocupati sa faca rost de bani pentru a-si achita datoriile, cei mai multi nativi din Varsator vor trece calatoriile in sectorul economiilor. Tot facand socoteli, vor descoperi ca lunile trec parca prea repede si vor prefera in noiembrie si decembrie sa renunte la restrangerea de fonduri si sa plece in concediu. Unii nativi chiar vor ajunge peste hotare si nu isi vor refuza nicio placere interzisa de-a lungul anului.