JOBURI SI CARIERA

Acesti nativi vor face eforturi uriase la inceputul anului, chiar daca li se atrage atentia, si de partenerul de cuplu si de cei care ii protejeaza, ca nu sunt rasplatiti pe masura. Cei mai multi isi vor neglija pana si familia si progeniturile. Cu exceptia primelor doua luni ale anului, se vor intelege bine cu toti cei impreuna cu care lucreaza (se ajuta reciproc, se completeaza, se sfatuiesc etc.). In martie, li se ofera joburi suplimentare ori primesc promisiuni despre schimbari benefice. Din aprilie, se implica mai putin, probabil si din cauza campaniei de deplasari la care sunt "condamnati" cei mai multi dintre ei. Unii nativi pot alege in aceasta perioada o schimbare de cariera ori sunt promovati in posturi cheie. Din mai, scapa de intrigi, barfe, detractari, adica de toti adversarii care le-au pus bete in roate. Vor deveni insa din ce in ce mai irascibili, vor comunica cu intermitente si vor fi mai greu de inteles chiar si de catre partenerul de cuplu. Pe parcursul verii, se considera fara noroc, vor schimbari imposibile si incearca sa renunte la orice fel de deplasare in interes de serviciu. Toamna nu le aduce nici o schimbare majora, dar la inceputul iernii, in noiembrie, relatiile colegiale se tensioneaza la maximum.

BANI

Intreg anul vor fi foarte cumpatati, iar unora li se va reprosa ca au devenit avari. Fac economii, nu vor sa se imprumute, dar nici sa ofere bani imprumut. Traiesc oarecum cu frica zilei de maine si vor sa se asigure ca nu saracesc. Vor fi nevoiti totusi sa faca unele investitii in iulie. In luna august, scapa pentru o scurta perioada de tendinta spre avaritie si probabil ca se vor bucura de un concediu binemeritat. Ulterior, pana la sfarsitul anului, vor relua campania de economisire cu si mai multa indarjire.

IUBIRE

Majoritatea nativilor sunt in primele doua luni ale anului total debusolati, din cauza reactiilor si reprosurilor partenerilor lor de cuplu. Traiesc cu maxima placere fiecare clipa de amor, mai ales ca, desi nu sunt rare, de obicei momentele sunt tensionate. Emotivi si prea irascibili pana in mai, nu isi gasesc linistea nici in iubire. In luna iunie, isi pastreaza sentimentele secrete, cel mai probabil pentru ca sunt constienti ca nu au ales persoana care sa-i inteleaga. Cei mai multi nativi au sansa ca in luna iulie sa-si gaseasca perechea potrivita, chiar si fara sa o caute. In septembrie, fac si excese sexuale, insa li se pun conditii care ii deprima si unii prefera sa se defuleze prin munca. In octombrie, aproape toti celibatarii iau foc si trec la atac, dorind chiar sa devina parinti. Cei mai "rezistenti" vor insista toata toamna cu indarjire. In decembrie insa vor aprecia mai mult libertatea, vor dori sa fie independenti si lipsiti de obligatii. Chiar si nativii casatoriti considera de sarbatori ca s-ar fi simtit mai bine singuri ori intuiesc ca nu au ales persoana cea mai potrivita pentru toata viata. Din pacate, nu se mai refugiaza in munca, ci apeleaza la aventuri pasagere si la sexul "liber". Nu este totusi exclus ca cei cat de cat romantici, familisti ori becheri, sa se considere legati pe vecie de persoana iubita.

FAMILIE

In primele trei luni ale anului, aproape toti nativii isi vor neglija parintii, iar familistii vor uita ca sunt casatoriti. Din aprilie, se va exclude, din diverse motive, posibilitatea de a mai avea copii. Doar pentru o foarte scurta perioada, la sfarsitul lunii octombrie, ar putea accepta ideea de a fi din nou parinti. Daca in primele zece luni ale anului mai toti celibatarii primesc cu placere propunerile de a se casatori, din noiembrie devin mult mai refractari ori mai pretentiosi. Relatiile familiale de orice natura sunt "normale", lipsite de tensiuni si nemultumiri, doar in luna octombrie.

SANATATE

Pentru totii nativii care sunt bolnavi de stomac (gastrite, ulcere sau alt fel de boli mult mai grave), pana in luna mai afectiunile se pot agrava, iar unii vor apela cu siguranta la chirurgi pentru stoparea maladiilor. Sunt excluse excesele alimentare, mai ales pentru diabetici! Intreg anul, se vor ivi probleme de sanatate pentru nativii care au reumatisme cronice sau chiar incipiente ori alt fel de boli ale oaselor. Este de preferat ca si nativii care sunt perfect sanatosi sa se fereasca de umezeala si mai ales de igrasie. Cea mai dificila perioada o va reprezenta intervalul din februarie pana in luna mai, iar cea mai benefica va fi luna noiembrie.

NOROC

Cumpatarea, care s-a "instalat" deja din toamna lui 2009, va actiona benefic si in cazul celor care se relaxeaza prin jocuri de noroc. In luna ianuarie, vor mai face unele incercari, dar vor fi dezamagiti de castigurile foarte mici. In restul anului, cei mai multi se vor feri de atractia Fortunei, fiind convinsi ca vor arunca banii in vant. Nativii cei mai optimisti (a se citi "indarjiti") se vor incumeta totusi sa spere in noroc si in luna august.

SUCCES

Sa aveti din toate (bani, masini, iubite etc.) cat mai mult! Sa puteti sa castigati chiar si prin orice mijloace. Sa puteti sa va razbunati pe toti dusmanii dv. Sa ii puteti manipula pe cei din jur ca sa vi se faca pe plac. Sa treziti invidia celorlalti.