Am vorbit cu Sarah Chang zilele trecute, cand i-am luat un interviu, prin telefon. Am avut emotii. Aveam sentimentul ca voi vorbi cu o “vedeta”, ca voi da peste o persoana cu nasul pe sus sau ca mi se va spune ca “in programul domnisoarei Chang a intervenit ceva, deci va va raspunde cineva de la presa”. In schimb, am descoperit un om sincer, care recunoaste cu candoare ca “nu se pricepe sa stea acasa”, conduce prost si nu se pricepe la nimic altceva decat muzica – cu exceptia shopping-ului.

Joi la ora 5 am pus mana pe telefon si am sunat. Mi-a raspuns chiar Sarah, foarte draguta si calma. Stia ca urma sa o sun, stia cum ma cheama si mi-a multumit de mai multe ori ca am invitat-o sa stea de vorba cu mine. Nu s-a pregatit nicio secunda pentru acest interviu, nu mi-a citit niste raspunsuri gata pregatite si nu s-a speriat de intrebarile mai personale. Mi-a facut placere sa fac acest interviu.

Reporter: Pana nu demult oamenii se refereau la tine ca si la un copil-minune. Intre timp lucrurile au evoluat, iar acum esti o celebra domnisoara. Cum ai simtit si interpretat muzica trecand de la copilarie la adolescenta si apoi la maturitate?

Sarah Chang: Pot sa spun cu siguranta un lucru: acum ma bucur mai mult decat oricand de ceea ce fac. Am inceput sa cant de foarte mica, ceea ce a fost un lucru foarte bun, dar tranzitia catre adolescenta a fost un pic dificila. Nu mai esti nici copil, dar nici adult, oamenii cer din ce in ce mai mult de la tine, dar eu voiam sa ma si joc. Acum este mult mai bine. Sunt in industria muzicala de multi ani si simt ca m-am asezat, ca mi-am gasit locul meu, ca mi-am facut fani. Am multi prieteni in bransa si chiar ma bucur de ceea ce fac. Acum mai mult decat oricand.

Citescte interviul in intregime pe SmartWoman.ro