Pentru a incepe cura de slabire, este ideal sa alegem o zi cand Luna este in scadere. In aceasta perioada, corpul nu asimileaza atat de usor grasimile si se poate observa ca, mancand aceeasi cantitate pe care o mancam in mod regulat, ne mentinem greutatea, ba chiar slabim un pic; pe cand, atunci cand Luna este in crestere, daca mancam cantitatea de alimente pe care o mancam in mod regulat putem observa, fara nici un efort, ca ne ingrasam rapid. De aceea, curele de slabire incepute pe Luna in crestere, sunt, de cele mai multe ori, sortite esecului.

Cura de slabire se poate incepe chiar cu o zi sau doua inainte de Luna plina, intrucat in aceasta perioada asimilarile sunt mai rapide si ideal ar fi sa putem tine o cura de dezintoxicare de 2-3 zile.

Daca nu suntem multumiti de o anumita parte a corpului si vrem sa scapam de depunerile din acel loc, incepem cura pe luna in scadere si in perioada cand Luna traverseaza zodia ce guverneaza acea parte a corpului.Dieta si remodelarea corporala, in luna martie, asa cum o vede astrologul.

Citeste articolul in intregime pe SmartWoman.ro