Vine vara, vin reducerile. Ne-am invatat deja cu formula folosita de vreme buna in strainatate: odata cu schimbarea sezonului “marile” firme fac reduceri la hainele colectiei trecute. De la preturi care iti fac portofelul sa intre intr-o criza de identitate ajung la preturi uneori derizorii. Orice pentru a lichida colectia veche si pentru a-ti mentine clientela. De aceea astept cu nerabdare reducerile. Stai un pic, cred ca am gresit povestea.

Sunt fata, si nu, asta nu inseamna automat ca imi dau tot salariul pe haine. Nu sunt “fashionista”, nu tin sa fiu in pas cu moda si nu imi place sa merg la cumparaturi. Nu imi tratez depresiile cu o bluza noua si nu sarbatoresc un moment fericit daruindu-mi o sesiune de shopping. Precum majoritatea muritorilor, caut lucruri bune si ieftine. Desi nu vanez reducerile, sunt bucuroasa cand dau peste una. Problema e ca am mai rar o astfel de ocazie avand in vedere ca reducerile de la noi sunt, in mare parte, frectie la picior de lemn.

Daca ar fi sa te iei dupa semnele afisate prin vitrinele magazinelor ai zice ca suntem intr-o tara a reducerilor. Reducerile, traditional stabilite pentru sfarsitul iernii si al verii, au loc la noi cam pe tot parcursul anului. In realitate insa preturile mari si reducerile mici nu prea te imbie in vreun fel.

Citeste articolul in intregime pe SmartWoman.ro