Imagistica si HotNews.ro va invita la concurs. Raspundeti corect la cele 5 intrebari si puteti castiga una din cele 10 invitatii duble la concertul Iron Maiden ce va avea loc in 15 august 2010 la Cluj Napoca (parcarea Polus Center).

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti dintre participantii care au raspuns corect la toate intrebarile.

Organizatorul concursului

Concursul "Castiga o invitatie dubla la concertul Iron Maiden de la Cluj" este organizat si desfasurat de catre S.C. Imagistica Advertising S.R.L. cu sediul in strada Caisului, nr. 36, Cluj-Napoca, Judetul Cluj, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J12/3932/2005, cod unic de identificare 18115097, reprezentata prin Liviu Alexa, in calitate de Director General, denumita in continuare "Organizator". Toti participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament oficial al Concursului (denumit in continuare Regulament oficial).

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament oficial, sub conditia notificarii publice prealabile a modificarii.

Dreptul de participare

La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliu stabil in Romania. Participantii la concurs accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de concurs.

Angajatii HotNews.ro, rudele de gradul I ale acestora, precum si angajatii firmelor partenere implicate in derularea concursului nu au dreptul sa participe la acest concurs.

Precizare: Pentru a va putea contacta in cazul castigarii unui premiu la acest concurs, trebuie sa va inregistrati cu o adresa de email valida, unde puteti fi contactat. Aceste informatii sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

Conditii de validitate

Sunt eligibili pentru participarea la concurs toti cititorii care au cont de utilizator valid pe site-ul HotNews.ro, care s-au inregistrat cu o adresa valida de email si raspund corect la toate intrebarile din cadrul concursului.

Mecanismul Concursului

Intrebarile vor fi afisate pe site-ul HotNews.ro in perioada 15 iunie - 4 iulie 2010. Participantii trebuie sa bifeze raspunsul corect pentru fiecare dintre intrebarile concursului. Un utilizator care a raspuns corect la toate cele 5 intrebari ale concursului poate castiga 1 singur premiu, respectiv 1 invitatie dubla la concertul Iron Maiden.

Desemnarea castigatorilor

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti dintre cei care au raspuns corect la toate intrebarile concursului. Ei vor fi anuntati pe pagina principala a site-ului si personal, prin email.

Premii

Premiile constau in 10 invitatii invitatii duble la concertul Iron Maiden din in 15 august 2010, de la Cluj-Napoca.

Intrarea in posesia premiilor

Numele castigatorilor vor fi afisate pe www.hotnews.ro, iar castigatorii vor afla cum pot intra in posesia premiilor sunand la numarul de telefon 021-314.88.12. Castigatorii isi pot revendica premiile pana pe data de 31 iulie 2010.

Calendar

Perioada de desfasurare: 14 iunie - 4 iulie 2010

Afisarea listei integrale a castigatorilor: 5 iulie

Responsabilitate. Taxe

Organizatorul Concursului nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanelor castigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform legii pentru veniturile din premii, impozit pe care Organizatorul Loteriei este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il plateasca in numele Participantilor.

Litigiile si legea aplicabila

Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta cale nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instanta competenta din municipiul Bucuresti in conformitate cu dreptul comun. Legea aplicabila este legea romana.

Dispozitii finale

Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina din concurs orice participant care este suspectat de orice tip de fraudare a concursului. Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.

Participarea la concurs presupune si implica cunoasterea, insusirea si acordul deplin cu normele prezentului Regulament si a eventualelor decizii ulterioare. Ulterioarele decizii luate in cadrul Concursului vor urma obligatoriu aceleasi proceduri mentionate mai sus.

Numele si prenumele castigatorilor vor fi aduse la cunostinta publicului, in scopuri publicitare, prin mass-media in modalitatile pe care Organizatorul le va considera necesare, fara nici un fel de compensare.

Pentru obtinerea de informatii suplimentare, Participantii se pot adresa Organizatorului, pe intreaga durata a Concursului trimitand un e-mail cu intrebari la adresa concursului concurs[at]hotnews.ro