Cariera

Un an favorabil mai ales pentru cercetatori, deoarece isi pot gasi parteneri prosperi si optimisti. Toti nativii vor uita de sefi si activitati profesionale si vor visa la calatorii peste mari si tari. Patronii isi vor cam neglija firmele pana in aprilie, pentru ca ulterior sa-i sufoce pe toti colaboratorii prin multe sfaturi.

Dragoste

Interesul constant al partenerului de cuplu aduce in viata dv. siguranta, si tandrete, iar in aprilie, mai, octombrie si noiembrie, si multa pasiune. Va simtiti iubit si nu mai aveti nevoie de alte "interventii" sentimentale! Cu o relatie de cuplu infloritoare intregul an, nu va veti putea plange ca nu sunteti iubit. Vor mai aparea mici discutii si conflicte trecatoare, care insa va vor "condimenta" viata de cuplu. Niciun moment nu va veti gandi la alt posibil partener!

Bani

Tot ceea ce veti castiga in plus in mai, iunie si iulie, veti cheltui cu furie incepand cu luna octombrie. Veti incheia intregul an contracte mult mai avantajoase decat pana acum! Sansele cele mai multe vor aparea insa in ianuarie, cand vi se vor mari cuantumurile financiare conform unei intelegeri din anul precedent. "Varfuri" castigurilor vor aparea in mai, iunie si iulie, iar din octombrie veti incepe o campanie de investitii majore. Parteneri straini prosperi.

Sanatate

Starea de sanatate va fi din ce in ce mai buna, cu conditia sa respectati dieta impusa de medic, adica sa nu faceti excese care ar putea declansa crize hepatice. Posibile tulburari hormonale din aprilie. Incet-incet, vor disparea toate problemele care v-au creat neplaceri in anii anteriori. Mare atentie insa la excesele alimentare, deoarece cu sensibilitatea hepatica nu este de glumit! De asemenea, stres maxim din cauza programului de munca!