Cariera

Chiar daca starea de sanatate va fi sub asteptari intreg anul, acesti nativi vor continua sa faca tot ceea ce le sta in putere pentru a cimenta relatiile profesionale si chiar pentru a instaura prosperitatea si buna intelegere in echipa cu care lucreaza. Schimbarile profesionale vor fi stresante pana in luna mai, insa benefice din punct de vedere financiar.

Dragoste

Aproape intregul an veti fi indragostiti si nu obligatoriu de aceeasi persoana. Veti face excese erotice si ii veti impune si persoanei iubite o pofta de viata si de dragoste care o va cuceri definitiv. Noroc sentimental! Nevoia de iubire va fi prezenta in viata dv. intregul an. Veti iubi si veti fi iubit, veti zbura din floare in floare si veti cuceri inimile celor din anturaj. Sunteti prolific in toate domeniile, dar mai ales in cel erotic.

Bani

Sansele care vor aparea continuu va vor da suficienta incredere pentru a indrazni sa faceti tranzactii financiare, bancare, monetare, care toate va vor aduce mai multi bani. Apar sanse si la jocurile de noroc! Posibilitatile de prosperitate sunt maxime si trebuie exploatate mai ales prin tranzactii de natura bancara. Nici de jocurile de noroc nu trebuie sa va feriti in acest an. Grija maxima trebuie insa sa existe in ultimele trei zile ale anului!

Sanatate

In primele doua luni ale anului, este posibil sa apara pusee de reumatism ori probleme dentare stresante. Veti scapa insa definitiv de durerile de coloana in septembrie. Din octombrie, probleme stomacale. In primele trei luni ale anului, sunt posibile suferinte tiroidiene. In ultimele trei luni ale lui 2011, vor aparea probleme stomacale, care vor necesita un tratament adecvat si renuntarea la activitatile stresante.