Cariera

Din punct de vedere profesional nu vor inregistra schimbari majore (din aprilie insa li se vor impune impozite ori taxe suplimentare), iar afirmarea va avea un ritm alert in mai. Vor calatori mult in prima parte a anului si se vor perfectiona continuu. Majoritatea isi vor recupera unele drepturi!

Dragoste

Iubirea nu-i va ocoli, numai ca nu vor alege persoanele potrivite si vor fi nevoiti sa ia masuri inca de la sfarsitul lui ianuarie. Sunt prinsi iar in mrejele iubirii in aprilie, noiembrie si decembrie. Hipersenzuali intregul an, vor face excese memorabile ori de cate ori vor reusi sa-si faca timp si pentru iubire. Angajati profesional dincolo de limite, nu vor refuza nicio ocazie erotica, asa ca fidelitatea nu va mai exista pentru ei!

Bani

Ce iau pe mere dau pe pere si se mira ca nu mai stiu ce este aceea prosperitate. Vor reusi sa depaseasca perioada de economii impuse de abia la sfarsitul anului. In mai si iunie, castigurile totusi cresc. Foarte pesimisti din pricina datoriilor acumulate de altii, dar pe care trebuie sa le achite ei, acesti nativi isi vor reveni financiar in totalitate la sfarsitul lui 2011. In mai si iunie, vor fi insa mai aproape de prosperitate.

Sanatate

Vor adopta tratamentele cele mai noi ori cele mai excentrice, in cazul in care nu li se prescriu "leacurile" potrivite. Muncesc prea mult si se mira ca sunt tot timpul obositi! Starile inexplicabile de rau nu vor putea fi lamurite de niciun medic. Vor apela la alte noi tratamente, care mai de care mai "originale", dar doar optimismul ii va ajuta sa faca eforturi iesite din comun. Din septembrie, posibila internare.