Cariera

Din februarie pana in luna iunie, vor fi stresati de colegi si de sefi in egala masura, dar ulterior se vor redresa din toate punctele de vedere, fara a depasi insa limitele normale. Intreg anul, vor fi invidiati si barfiti, dar vor ramane la fel de optimisti si de inspirati. Vor deveni si un pic mai altruisti si isi vor ajuta colegii fara experinta!

Dragoste

Isi vor ascunde cu grija sentimentele si nu vor fi niciun moment infideli. Intelepti si seriosi, vor patimi in ultimele patru luni ale anului doar din cauza geloziei exagerate a partenerului de cuplu. Mult prea energici, pretentiosi si agresivi la inceputul anului, se dovedesc foarte seriosi. Chiar daca unii dintre ei (cei mai tineri) vor avea ocazia sa aiba o aventura sentimentala, vor avea grija sa o pastreze secreta. Din octombrie, tulburari in cuplu.

Bani

Vor incepe anul cu dreptul si vor reusi sa recupereze toate "pierderile" financiare. Cei mai multi vor fi in continuare exagerat de altruisti cu cine nu trebuie si vor face eforturi pentru a-si recupera banii. Anul debuteaza pentru acesti nativi cu recuperari de datorii ori cu restante financiare amanate din 2010. Nu vor mai reusi de-a lungul anului sa atinga veniturile din ianuarie si februarie, insa, daca nu se vor lasa prada unui altruism exagerat, vor trai decent.

Sanatate

Nu sunt excluse la inceputul anului unele crize de reumatism ori problemele stomatologice. Crizele de reumatism din ianuarie si problemele dentare din februarie vor constitui pragurile de "incercare" ale acestor nativi. La jumatatea anului, vor fi mult mai sensibili la raceli si pneumonii, din cauza scaderii imunitatii organismului. In lunile mai, iunie si august, vor fi mai sensibili la raceli si pneumonii.