Cariera

Lipsa de intelegere a partenerilor va fi cea mai drastica incercarea a intregului an pentru acesti nativi. La fel de originali si de imprevizibili ca si pana acum, vor fi protejati de anturaj si exploatati de catre sefi. Desi se vor bucura de mai putine sanse profesionale, vor fi la fel de invidiati.

Dragoste

Vor incepe anul 2011 prin a fi indragostiti lulea, insa nu vor reusi sa pastreze relatia amoroasa si vor prefera sa-si reia statutul de persoane libere. Pasiunea nu-i va ocoli in martie, dar cu adevarat tulburati de sagetile lui Cupidon vor fi in octombrie si noiembrie. Pentru nativii foarte tineri, iubirea pasionala din primele doua luni ale anului ii "vaccineaza" si raman rezistenti la amor. Se arunca insa direct in valtoarea altor pasiuni erotice in lunile de la sfarsitul anului.

Bani

Vor crede ca bonificatiile din februarie si martie sunt vesnice si in mod sigur vor relua planurile exagerate de investitii. Veniturile vor fi nesigure, dar se pot baza ca si pana acum, pe prietenii lor prosperi. Vor scapa de datorii in aprilie, dar daca vor continua sa refuze sa renunte la investitii, problemele financiare vor reaparea. Vor avea perioade in care isi vor putea permite orice si altele in care nu vor reusi sa aiba un trai decent.

Sanatate

Dupa ce vor depasi stresul emotional de la inceputul anului, se vor bucura de sanatate deplina pana in octombrie, cand sensibilitatea stomacala ori pancreatica va deveni evidenta pentru toti. Sensibilitatea emotionala de la inceputul anului va disparea o data cu venirea primaverii. Problemele serioase de sanatate vor aparea insa in ultimele patru luni ale anului, o data cu instalarea unei sensibilitati de natura hematologica.