​StyleReport.ro - Gourmet

Iaurt sferic si struguri carbogazosi - scurta introducere in gastronomia moleculara

de Constantin Barbu     HotNews.ro
Marţi, 3 mai 2011, 12:55 Life | Life


Masline lichide
Foto: Scott Ashkenaz
Ingrediente: un ciorchine de struguri proapeti, o pereche de manusi termoizolante si putin dioxid de carbon solid, la o temperatura de minus 78 de grade celsius. Se iau strugurii, se aseaza pe un pat de fragmente de CO2 solid si se asteapta 30 de minute. Se servesc asa cum sunt sau se pun in bauturi pentru un efect spectaculos. Asa suna o reteta dintr-o carte de bucate a scolii de gastronomie moleculara. Citeste si comenteaza pe StyleReport.ro.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















622 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



hosted by
powered by
developed by