Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
​StyleReport.ro - Gourmet

Arta sabrarii sampaniei

de Constantin Barbu     HotNews.ro
Luni, 16 mai 2011, 21:47 Life | Life


Dop de sampanie
Foto: Flickr / cozymax
Vremurile de capa si spada sunt de mult apuse. Obiceiul deschiderii sticlelor de sampanie cu sabia ramane insa de actualitate. Aflati din articolul urmator care sunt originile unei astfel de tehnici si, de ce nu, incercati-o singuri. Cine ar fi putut pune pret mai mare pe sampanie decat glorioasa armata napoleoniana? Nu exista bautura mai potrivita pentru a celebra succesele de pe campul de lupta ale husarilor francezi, cum nici azi sarbatorile importante nu trec fara a fi ajutate de clinchetul paharelor de cristal. Temuta armata a lui Napoleon Bonaparte ducea victorie dupa victorie si, dupa ce apele se calmau, bubuiturile tunurilor erau inlocuite de pocnetul sticlelor de sampanie. Citeste si comenteaza pe StyleReport.ro.








Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















579 vizualizari




ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by