UPDATE: Monica-Alina Gache, din judetul Galati este castigatoarea sejurului de 2 nopti la Lighthouse Golf & SPA Resort. Ea a fost ales prin tragere la sorti dintre participantii care au raspuns corect la intrebarea concursului. Din numarul total de 740 de raspunsuri trimise de cititori, 736 au fost corecte.

Intrebarea la care au raspuns participantii a fost: Unde se afla unul dintre cele mai complexe terenuri de golf din Sud Estul Europei?

Ideal pentru cupluri si familii in acelasi timp, Resortul Lighthouse este destinatia perfecta pentru a-ti petrece o vacanta de vis. Fie ca vrei sa te rupi de agitatia orasului si iti doresti sa scapi de rutina zilnica, ori esti un entuziast vesnic in cautare de noi activitati, Resortul Lighthouse iti ofera optiuni high-class care sa iti satisfaca toate asteptarile. Fiecare camera a hotelului dispune de acces la internet wireless, televizor cu plasma, aer conditionat si cablu tv. Mai mult, te poti bucura de cele doua piscine ale hotelului, una de interior si de exterior, plaja privata, centrul SPA care se intinde pe 3.000 m., sala fitness si paleta larga de restaurante si cluburi care iti confera o atmosfera luxoasa si intima pe gustul tuturor.

Centrul Lighthouse SPAiti confera escapada relaxanta de care ai nevoie pentru a uita de stresul de zi cu zi. Un sanctuar al linistii, aici te poti bucura de confortul necesar pentru un bun echilibru.

Citeste mai jos modalitatea de participare si regulamentul.

Regulament

Art. 1 Organizatorul concursului

Concursul este organizat de catre LIGHTHOUSE (Balchik, Bulgaria), denumita in continuare “Organizator”. Toti participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament oficial al Concursului (denumit in continuare Regulament oficial).

1.2 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament oficial, sub conditia notificarii publice prealabile a modificarii.

Art. 2 Dreptul de participare

2.1 La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania. Participantii la concurs accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de concurs. Angajatii Lighthouse si HotNews.ro, rudele de gradul I ale acestora, precum si angajatii firmelor partenere si rudele de gradul I ai acestora implicate in derularea concursului nu pot fi desemnati castigatori in cadrul acestui concurs. Fiecare participant are dreptul de se inscrie o singura data in concurs.

Art. 3 Mecanismul Concursului

3.1 Inscrierile si participarea la concurs se fac prin intermediul formularului de comentarii de la finalul acestui articol.

3.2 Participantii la concurs vor trimite, prin intermediul formularului, raspunsul corect la intrebarea Unde se afla unul dintre cele mai complexe terenuri de golf din Sud Estul Europei?, alegand una din variantele: A. Afandou Golf Club - Grecia, B. Greenfield Golf Spa Hotel Bukfurdo - Ungaria, C. Lighthouse Golf Resort&SPA – Bulgaria. Mesajul va fi insotit de datele de contact participantului la concurs (nume si prenume, adresa de e-mail). Raspunsurile primite vor fi aprobate in maxim 24 de ore si vor aparea in pagina dedicata concursului de pe site-ul www.hotnews.ro.

Pe pagina concursului vor fi afisate doar raspunsul si numele persoanei, fara datele de contact ale acesteia. Datele de contact vor fi folosite pentru acordarea premiului, in cazul in care mesajul postat este castigator.

Art. 4 Conditii de participare

4.1 Participantii la concurs sunt rugati sa completeze corect datele personale din sectiunea de inregistrare. Parrticipanti care ofera date de contact incorecte vor fi descalificati

4.2. Raspunsurile ce vor fi inscrise in concurs trebuie sa contina raspunsul corect la intrebarea concursului

4.3. O persoana are dreptul de a se inscrie o singura data in concurs. Persoanele care nu vor respecta aceasta cerinta vor fi descalificate.

Art. 5 Desemnarea castigatorilor

5.1 In ziua de 22 august 2011 va fi desemnat castigatorul. Raspunsul castigator vor fi ales prin tragere la sorti dintre raspunsurile corecte postate pana in ziua de 21 august 2011 (pana la ora 23.59). Castigatorul va fi contactat prin e-mail pentru validarea informatiilor de contact si va fi anuntat pe site-ul www.hotnews.ro. Daca in termen de 24 ore de la desemnarea unui castigator, nu se primeste raspuns la e-mail-ul de validare a datelor de contact, se va desemna un nou castigator reluandu-se procedura.

Art. 6 Premii

Va fi acordat un premiu, constand in:

2 nopti Full board (3 mese/zi) impreuna cu partenerul la una dintre cele mai spectaculoase locatii din Bulgaria - Lighthouse Golf & SPA Resort. Pachetul beneficiaza de serviciile celui mai mare centru SPA: baie de aburi, laconium, sauna cu infra-rosu, dusuri cu gheata, jacuzzi, tepidarium, caldarium, studio fitness. Parcare pazita, acces la piscina exterioara si interioara, transport gratuit catre plaja si internet.

Art. 7 Calendar de desfasurare:

- Perioada de inscriere: 08-21 august 2011

- Desemnarea castigatorului: 22 august

Art. 8 Evaluare:

Desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti dintre raspunsurile corecte inscrise in concurs.

Art. 9. Politica de confidentialitate:

10.1 Datele personale ale participantilor sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

Art. 10 Responsabilitate. Taxe

10.1 Organizatorul Concursului nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanelor castigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform legii pentru veniturile din premii, impozit pe care Organizatorul Loteriei este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il plateasca in numele Participantilor.

Art. 11 Litigiile si legea aplicabila

11.1 Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta cale nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instanta competenta din municipiul Bucuresti in conformitate cu dreptul comun. Legea aplicabila este legea romana.

Art. 12 Contact:

12.1 Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti la concurs[at]hotnews.ro.

Art. 13 Clauze finale:

13.1 Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea oricarui tip de material la concurs pe motiv de neconcordanta cu tema concursului.

13.2 Prin completarea formularului de inscriere la acest concurs, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile din Regulamentul de concurs si ca le accepta