​Regizat de Julien Rocher, clipul "Rain Rain" al Loredanei Groza a fost declarat cel mai bun videoclip 3D in cadrul Festivalului de Muzica si Film 3D de la Los Angeles, toamna aceasta, informeaza bestmusic.ro.

LoredanaFoto: loredana.ro

"Rain, Rain" a fost selectat in competitiile a trei festivaluri de film international, prima distinctie fiind primita in cadrul Festivalului de Muzica si Film 3D desfasurat la Hollywood, California.

Printre castigatorii festivalului s-au aflat si Johnny Deep (premiul pentru "Cel mai bun actor intr-un film 3D” - Piratii din Caraibe - Pe ape si mai tulburi) si Michael Bay ("Cel mai bun regizor” pentru "Transformers 3D”).

"Sunt extrem de incantata, e o recunoastere importanta care vine din partea celui mai tare festival 3D din lume. Sunt onorata sa ma aflu pe lista de premianti alaturi de mari regizori, actori si muzicieni”, a declarat Loredana.

Videoclipul 3D "Rain, Rain” a fost regizat de francezul Julien Rocher, cu care Loredana a colaborat si la videoclipul "Like A Rock Star”. Animatia 3D este semnata de celebrul Pitof (Jean Christophe Comar), regizorul faimosului Catwoman, un maestru in industria efectelor vizuale printre operele sale numarandu-se filme precum Alien, Asterix et Obelix contre Cesar, Delicatessen si altele.