Sunt doi hoinari. El - fost pianist, ea - fosta pictorita. Strazile Bucurestiului le sunt culcus, iar cerul - acoperis. Se descopera unul pe celalalt, singuri si parasiti. Se indragostesc. Poate ca simplul gand la iubirea dintre doi oameni ai strazii va provoaca sila sau va face sa radeti. Fetele le sunt murdare, hainele - prafuite, insa inimile le sunt curate, iar din singuratatile lor se naste o iubire frumoasa, dintre acelea care se dezvaluie treptat, cu delicatete, nebunie si sacrificiu.

Viky red-dragoste pe stradaFoto:

Cinicii vor ridica din spranceana. Romanticii, dimpotriva, se vor simti insufletiti de poveste si vor zambi.

Asta si este, o poveste, cu care regizorul Iulian Moga a ales sa ilustreze piesa de debut a artistului VIKY RED, "If you ever feel" (compusa si produsa impreuna cu Deepside Deejays).

Piesa vorbeste despre grija pe care i-o porti persoanei iubite si nevoia de a-i alina acesteia singuratatea. La fel de sensibil ca si piesa, videoclipul i se potriveste perfect, demonstrand ca videoclipurile bune nu doar complimenteaza melodiile pentru care sunt filmate, ci se confunda cu ele.

Indraznet prin idee si prin imaginea celor doi protagonisti, VIKY RED si actrita Maria Bata, clipul piesei "If you ever feel" aduce multa emotie si magie, prin secventele deosebite si prin impletirea cadrelor largi cu cele de detaliu.

Secventa din clip

Secventa din clip

Foto: Hotnews

Imaginile filmate pe strazile Bucurestiului lasa o impresie de "frumos", chiar daca putine dintre lucrurile pe care le surprind sunt placute ochiului. Bucurestiul e dezvaluit asa cum este: cand incitant si plin de farmec, cand intunecat si cenusiu, murdar si tulbure. Insa, niciodata trist!

Cele doua personaje au ceva din candoarea si dragostea cu care s-ar agata unul de celalalt doi copii rataciti intr-o padure intunecata. Evadeaza impreuna din realitatile lor cenusii prin muzica si prin iubire. Dragostea lor poate parea greu de crezut, dar nu toate povestile de iubire se bazeaza pe un act de credinta?

La construirea "povestii-video" au lucrat indeaproape artistul VIKY RED si regizorul Iulian Moga, impreuna cu echipa sa, "Roca Media".

Cine este Viky Red?

  • Artist, producator si compozitor deopotriva, Viky s-a nascut pe data de 27 mai 1984, la poalele Tampei.
  • A facut parte din trupa funk "Slang" si a urcat pe scena alaturi de artisti importanti, precum Paula Seling.
  • In anul 2007, s-a alaturat proiectului "Morandi", in calitate de clapar. Impreuna cu trupa Morandi, a avut sansa sa cante pe aceeasi scena cu artisti internationali ca "30 Seconds to Mars" sau Jennifer Lopez si sa sustina concerte in zeci de tari, printre care si: Marea Britanie, Rusia, Spania, Italia, Grecia, Serbia, Turcia, Ucraina, Kazahstan si Tarile Baltice.
  • In paralel cu aceasta colaborare, a simtit nevoia sa se intoarca la prima dragoste - cantatul - asadar, impreuna cu colegii si prietenii sai din band-ul Morandi, Razvan, Radu si Alex, a format trupa "Sonichouse" si a lansat un album, "Supersonic".
  • Acum, porneste pe drumul unei cariere solo, construite sub numele de "VIKY RED".