Vedeta pop americana, Whitney Houston, ar fi murit ca urmare a absorbtiei unui amestec de droguri si de alcool, au declarat medicii legisti din Los Angeles in raportul lor final, indicand faptul ca cocaina a fost gasita in camera ei, scrie Mediafax.

Corpul neinsufletit al cantaretei in varsta de 48 ani a fost descoperit pe 11 februarie in cada de baie a camerei sale din hotelul de lux Beverly Hilton, au sustinut medicii legisti intr-un raport complet privind moartea ei, dupa eliberarea la sfarsitul lunii martie a unui raport preliminar.

"Decedata ar fi putut muri din cauza unei supradoze de stupefiante, medicamente si alcool", conform documentului de 42 de pagini in care se adauga si faptul ca nu s-au gasit indicii care sa sustina posibilitatea unei crime si ca in camera s-a gasit cocaina.

Dupa moartea sa, in timpul Premiilor Grammy de la Staples Center din Los Angeles, figurile importante ale industriei muzicale au adus un omagiu cantaretei, supranumite si "Vocea".

Vedeta a dominat scena muzicii pop si soul, in anii '80 si '90, vanzand peste 170 de milioane de albume. La apogeul carierei sale, Houston a jucat alaturi de Kevin Costner in filmul "Bodyguard" (1992).

Dupa o saptamana de la moartea sa, acelasi Kevin Costner, dar si Stevie Wonder sau Alicia Keys, si-au adus omagiile in cadrul inmormantarii care a avut loc in Newark, orasul natal al vedetei.