Lady Gaga va sustine un concert la Bucuresti, pe 16 august, pe Arena Nationala, a anuntat vedeta pe contul sau de Twitter, potrivit Mediafax. Cantareata a postat datele primelor 21 de concerte din cadrul turneului sau european.

Lady Gaga in concertul de Revelion in New York Foto: Agerpres/Xinhua

Turneul european al artistei incepe in Bulgaria, la Sofia, pe 14 august, iar dupa show-ul de la Bucuresti, Lady Gaga va canta in Viena (18 august), Vilnius (21 august) si Riga (23 august).

Printre primele orase europene anuntate in turneu se mai numara Londra, Amsterdam, Paris, Milano, Nisa si Barcelona.

Informatiile despre preturile biletelor pentru concertul de la Bucuresti al cantaretei Lady Gaga vor fi facute publice ulterior.

Concertul de la Bucuresti face parte din turneul de promovare a albumului "Born This Way", lansat in 2011. Acesta este cel de-al treilea material discografic marca Lady Gaga, dupa "The Fame" (2008) si "The Fame Monster" (2009).

Pe numele sau adevarat Stefani Joanne Angelina Germanotta, cantareata in varsta de 26 de ani a devenit celebra cu albumul de debut "The Fame", lansat in 2008, si piese precum "Poker Face", "Paparazzi" sau "Bad Romance".

Lady Gaga a castigat numeroase premii, printre care 5 Grammy si 13 MTV Video Music Awards, a stabilit doua recorduri mondiale si a inregistrat vanzari de peste 23 de milioane de exemplare din albume si 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 si "cel mai bine vandut artist al anului 2010".