In cadrul unei conferinte de presa sustinute astazi, formatia Iris a vorbit despre surprizele pe care le pregatesc fanilor in urmatoarea perioada, scrie mediafax.ro. Pe 22 iunie, pe National Arena, trupa va sustine un concert aniversar de 35 de ani, iar in aprilie fanii vor putea asculta single-ul "O lume doar a lor", realizat in colaborare cu Puya.

concert IrisFoto: Bety Blagu / HotNews.ro

Iris va fi prima formatie care concerteaza pe National Arena (pe 22 iunie). Cu ocazia evenimentului, vor urca pe scena doi invitati speciali, soprana Felicia Filip si un invitat surpriza. Biletele vor costa intre 50 si 150 de lei.

Aniversarea va fi marcata si prin lansarea unui nou album, ale carui texte au fost compuse de Narcisa Suciu.

Conform infomusic.ro, single-ul "O lume doar a lor" va fi lansat luna aceasta, urmand sa beneficieze si de un videoclip, in mai. Versurile melodiei ii apartin lui Dragos Gardescu (Puya), iar compozitia este o colaborare a solistului de rap cu Mihai Alexandru.

In vara lui 2011, hip-hopper-ul Puya a fost primit cu ostilitate de publicul festivalului Folk You!. Mai multi spectatori au inceput sa fluiere si sa huiduie la aparitia fostului membru La Familia, iar unii au aruncat cu sticle de plastic pe scena.