Esti fan Nik Bartsch's Ronin? Acum ai ocazia sa castigi un premiu pe masura interesului tau pentru jazz-ul contemporan european. Tot ce trebuie sa faci este sa te lasi inspirat de piesa "Modul 47" de pe albumul Llyria si sa-i aleagi cel mai potrivit titlu. Cele mai inspirate doua titluri vor fi alese castigatoare chiar de Nik Bärtsch!

Nik BaertschFoto: Marc Wetli
  • UPDATE Concursul s-a incheiat.

  • Am primit urmatorul mesaj de la Nik Bärtsch
    "We have chosen tonight in our Mondays club the following two titles: "Nevertheless" from Bau-Bau and "The chocolate testament" from Marian. We liked the intelligent, simple and humorous ideas of these two. But thanks to all the others of you for your deep, funny and personal name ideas. May Modul 47 nevertheless stay a sweet testament to eat.

    All the very best RONIN"

Castigatorii vor fi contactati prin email pentru ridicarea premiilor.Multumim tuturor pentru participare.

Multe dintre cantecele proiectului Ronin poarta titlul "Modul", urmat de un numar. Intr-un interviu acordat HotNews.ro, muzicianul Nik Bärtsch a declarat ca piesele au fost numite astfel dupa tehnica sa de a compune, care este modulara.

"Cand o piesa are potential, este coerenta si pare sa aiba o buna dramaturgie, atunci ii adaug un numar", a spus Bärtsch.

Acum, muzicianul Nik Bärtsch ofera sansa cititorilor HotNews.ro sa propuna cel mai potrivit titlu pentru piesa "Modul 47" de pe albumul Llyria. Fii original, inspirat si creativ si inscrie-te in concurs pana pe data de 7 mai. Posteaza un comentariu la finalul articolului cu propunerea ta de titlu (in limba engleza) pentru piesa "Modul 47".

Autorii celor mai inspirate doua titluri vor primi cate un pachet premium care va contine un bilet la concertul din data de 10 mai de la Sala Radio, ora 20:00, un CD semnat de Nik Bartsch cu albumul Llyria ( ECM 2011) si un poster cu grupul Nik B

ärtsch's Ronin. Premiile vor fi puse la dispozitie de catre Twin Arts. Castigatorii vor fi anuntati in perioada

7-9 mai.

Pentru mai multe informatii accesati Regulamentul concursului.