Un american a postat pe YouTube o versiune "a capella" a temei muzicale din filmul Razboiul Stelelor / Star Wars. El a redat cu propria voce notele emise de o intreaga orchestra simfonica, scrie dailymail.co.uk. Pentru ca piesa de doar patru minute sa fie realizata, au fost necesare 90 de inregistrari si peste 300 de ore de post-productie.

Star Wars a capellaFoto: Captura YouTube

"Acesta este omagiul meu pentru cel mai minunat compozitor de film care a existat vreodata, domnul John Williams!", a scris Nick McKaig in descrierea clipului postat pe YouTube, mentionand ca inregistrarea e realizata cu propria voce in proportie de suta la suta. '"Forta sa fie cu voi! Continuati sa cantati, prieteni!"

McKaig apare in clip in diverse ipostaze, interpretand instrumente de suflat din alama, vioara, instrumente cu coarde. De la postarea sa pe data de 3 mai, materialul a adunat peste 350.000 de vizualizari.

Tema muzicala din Razboiul Stelelor nu este singura pe care Nick McKaig a postat-o pe YouTube, el realizand compilatii asemanatoare pentru liniile melodice din Family Guy, The Muppet Show, Pokemon si The Simpsons.