Ultima inregistrare a cantaretei Whitney Houston, un duet cu Jordin Sparks (castigatoare a emisiunii American Idol), a fost lansata luni, scrie bbc.co.uk. Piesa, intitulata Celebrate, este inclusa pe coloana sonora a lui Sparkle, ultimul film in care a jucat Whitney.

Whitney Houston si Jordin SparksFoto: Captura YouTube

Sparkle va fi lansat in august in Statele Unite, iar in octombrie va ajunge si in Romania. Pelicula este un remake al filmului cu acelasi nume din 1976.

Jordin Sparks, castigatoarea celei de-a sasea editii a concursului American Idol, a cantat duminica, in memoria lui Whitney Houston, la gala Billboard Music Award, melodia I Will Always Love You. Cantareata i-a inmanat lui Bobbi Kristina Brown (fiica lui Whitney Houston), un premiu postmortem pentru celebra cantareata.

Cantareata americana Whitney Houston a murit in februarie 2012, la varsta de 48 de ani.

Whitney Houston, una dintre artistele cu cele mai mari vanzari de discuri din toate timpurile, si-a relansat cariera muzicala la sfarsitul anului 2009, dupa ce s-a luptat multi ani cu dependenta de droguri. Insa unele dintre concertele sale incluse in acest turneu de revenire, desfasurat in 2010, au lasat mult de dorit.

Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat sapte albume consecutive premiate cu discuri de platina, depasind la acest capitol chiar si trupa Beatles. Pe plan mondial, diva americana a vandut peste 140 de milioane de albume si 50 de milioane de single-uri, printre care se numara si piesa I Will Always Love You, lansata in 1993 si care a devenit una dintre cel mai bine vandute melodii din toate timpurile.