Saxofonistul Dan Nedelcu, cunoscut sub numele de Dax, The Man With The Sax , a murit joi dimineata. Dax suferea de o forma rara, dar agresiva de cancer, fiind diagnosticat in vara lui 2010 cu sarcom sinovial malign la antebratul drept, relateaza Mediafax, care citeaza revista Pro TV Magazin.

"Se pare ca este momentul sa ma opresc putin din cantat, motivul fiind o boala despre care auzim aproape zilnic in jurul nostru "cancer" dar spunem: "nu mi se poate intampla mie!", nu-i asa? Totusi, dupa aproape un an de dureri la mana dreapta, timp in care am fost consultat de 3 ori de catre 3 medici diferiti, care mi-au recomandat tratamente de fizioterapie, am fost in sfarsit sfatuit de catre un prieten chirurg sa fac si un RMN. Socul a fost mare sa aflu ca sunt suspect de o tumora maligna destul de rara numita sarcom sinovial", a scris Dax pe blogul sa, dupa ce a aflat ca sufera de cancer.

Pentru a putea merge sa se trateze in strainatate, colegii de breasla ai lui Dax i-au sarit in ajutor si au organizat atunci un concert caritabil. Din nefericire, boala a evoluat si l-a invins in aceasta dimineata pe Dan Nedelcu, care a murit la varsta de 38 de ani, cu trei zile inainte ca fetita lui sa implineasca trei ani, informeaza Pro TV Magazin.