HotNews.ro va prezinta cateva dintre piesele cantate de Luna Amara in cadrul evenimentului Storytellers, luna aceasta. Incluse pe al patrulea album al trupei, In lumina si Toti la fel au fost interpretate in premiera pentru publicul bucurestean, la Ageless Club. Mai jos:

Luna Amara - StorytellersFoto: Captura video
  • Asculta si Pietre in alb, Downtown Jesus, Mara, Rosu aprins.
  • Asculta si Drive, un cover dupa trupa Incubus.
  • Asculta si o marturisire despre numele adevarat al celebrei Mara.
  • Asculta si o poveste despre cel mai nereusit concert Luna Amara.

In lumina

"O piesa doua piese in prima auditie pentru voi - live. Doua piese de pe "Pietre in alb", pe care nu le-am cantat pana acuma niciodata live si am inceput sa le cantam de doua concerte incoace. Le-am cantat la Brasov si la Cluj, tot in cadrul acestui tip de concert. Prima piesa am scris-o intr-un moment foarte deprimant al vietii mele. Si vorbeste de fapt despre cum e important sa reusesti sa treci peste si sa alegi sa apreciezi ce e in oamenii care te-au ranit. Si se numeste "In lumina"." (Mihnea Blidariu)

Toti la fel

"Tot o piesa in prima auditie pentru voi. Este singura piesa de pe album unde avem invitati. Pe finalul piesei o sa auziti un cor, care desi pare coborat sau urcat din iad, e format din niste vocalisti foarte buni: Bogdan Mezofi de la Grimus, Marcel Hosu de la Alternativ Quartet, Eugen de la Fluturi pe asfalt, Petra Acker de la Chilli Familli, Andrei Puiu de la Chilli Famill, Catalin Moraru (fost vocalist la Skullp, fratele lui Sorin), inclusiv sunetistul nostru de studio - Oliver Vegh. Ne-a venit ideea asta, sa facem un cor pe piesa asta, pe final. Si ei canta foarte... nu poti sa spui frumos... profund..." (Mihnea Blidariu)

Pietre in alb

"Povestea o prietena despre un coleg al ei. Erau la actorie si l-au pus sa-si povesteasca visele. Omul asta a spus ca "a visat doua pietre, punct". Si pe mine m-a intrigat foarte tare si m-a impresionat treaba asta: eu mi-as fi dorit sa visez "doua pietre, punct". Metafora a pornit de aici, am crosetat-o in jurul ideii, imaginii.

In mintea mea, metafora celor doua pietre aruncate in alb este coerent explicata ca fiind neputinta. Piesa asta este despre noi, despre felul in care nu ne invatam minte sa realizam sau sa acceptam ca regretele sunt inutile, pentru ca in momentul in care se intampla nu mai stim nimic, dar traim cu gandul si cu frica asta." (Nick Fagadar)

Asculta si o mica poveste despre cel mai nereusit concert Luna Amara.

Downtown Jesus

"O piesa controversata, foarte veche de fapt, a lui Nick". (Mihnea Blidariu)

Mara

"Piesa asta se cheama Mara. De fapt, o cheama Mihaela. Pe bune, asa o cheama pe fata aia... Nu Mara. Asa ii ziceam eu." (Nick Fagadar)

Drive (cover Incubus)

"Avem si o piesa optimista, dar cred ca din cauza ca a fost scrisa in California. De aici se trage optimismul". (Nick Fagadar)

Rosu Aprins