Dupa concertul sustinut in 2009 (la B'estfest Aftershock), Motorhead canta astazi pentru a doua in Romania, la Romexpo, in ultima zi a OST Fest, dupa ora 21:00. Vezi ce melodii au cantat Lemmy si colegii sai pe 8 iunie, in cadrul Sweden Rock Festival. Multe dintre piesele de vineri vor fi interpretate si pe scena OST Fest.

MotorheadFoto: Hotnews

Setlist Motorhead - 8 iunie, Sweden Rock Festival

1. Damage Case

2. Iron Fist

3. I Know How to Die

4. Stay Clean

5. Metropolis

6. Over the Top

7. One Night Stand

8. The One to Sing the Blues

9. Just 'Cos You Got the Power

10. Going to Brazil

11. Killed by Death

bis

12. Bomber

13. Ace of Spades

14. Overkill

(sursa: setlist.fm)

Despre Motorhead

Motorhead este o legenda in viata ce se mentine in topuri de mai bine de treizeci si sase de ani. De la constituirea trupei in 1975 de catre Lemmy Kilmister, celebra trupa britanica a reusit sa vanda peste 50 de milioane de copii ale albumelor, la nivel mondial. Concertul Motorhead din Romania face parte din turneul de promovare al ultimului lor album: "The World Is Yours".

Dupa lansarea albumelor "Overkill", "Bomber", "Ace Of Spades" si "No Sleep 'Til Hammersmith", Motorhead devine cea mai populara si apreciata trupa rock din Marea Britanie si nu numai.

Talentul le-a fost apreciat si recunoscut de-a lungul anilor prin numeroase premii: in 1980 trupa castiga Discul de Argint pentru albumul "Bomber", in 1991 primesc o nominalizare la premiile Grammy pentru albumul "1916", iar in 2001 primesc Discul de Aur pentru piesa "The Game". Sunt putin romani care nu au ascultat si fredonat hituri precum "Ace of Spades", "Killed By Death" sau "Born To Raise Hell".