Lady Gaga a concertat marti seara in Sofia, capitala Bulgariei, in fata a 12 000 de persoane. Cantareata a urcat pe scena cu o intarziere de jumatate de ora, calare pe un cal maro, relateaza Novinite. In primul concert al turneului "The Born This Way Ball", Lady Gaga a mai aparut pe scena pe o motocicleta fluturand steagul Bulgariei.

Lady GagaFoto: Reuters

Concertul a inceput in jurul orei 21:00, cu o intarziere de jumatate de ora, pe scena din Arena Armeets Hall, iar de-a lungul spectacolului, cantareata si-a schimbat costumatia si machiajul dupa fiecare melodie.

Pentru "Alejandro", Lady Gaga a aparut intr-un fotoliu aparent facut din carne. Intr-o alta ocazie, cantareata a iesit dintr-un vagin gonflabil imens.

Desi publicul s-a declarat incantat de spectacolul de marti seara, unii parinti din public care au venit cu copiii la eveniment au recunoscut ca s-au simtit jenati de limbajul obscen, de vulgaritati si de unele scene precum simularea actului sexual intre cantareata si o balerina.

In incheierea concertului, Lady Gaga a ales o fata din public pe care a luat-o pe scena, i-a povestit scene din viata sa iar apoi a cantat si dansat alaturi de ea.

Lady Gaga va sustine pe 16 august un concert in Piata Constitutiei din Bucuresti. Evenimentul de joi este primul concert din turneul The Born This Way Ball sustinut in aer liber, fiind a doua si ultima oprire a artistei in sud-estul Europei, dupa concertul de la Sofia.

Citeste si: