Cristi Minculescu nu ar mai fi reprimit in Iris daca s-ar razgandi si ar decide sa revina in formatie, a declarat, in direct la postul de radio Rock FM, Nelu Dumitrescu. "Oricat as vrea sa fiu de treaba si bland, nu pot, pentru ca e a treia oara cand Cristi ne paraseste", spune acesta, potrivit site-ului Rock FM.

"E greu. Asta este, am fost parasiti. Oricat as vrea sa fiu de treaba si bland, nu pot, pentru ca e a treia oara cand Cristi ne paraseste. Ne-a parasit o data in 1983, ne-a mai parasit o data in '90, cand a vrut sa plece in Elvetia, sa cante cu nu stiu ce trupa fara sa ne spuna si s-a intors dupa patru luni de zile si l-am primit inapoi", a mai spus tobosarul Iris.

"Si eu am fost surprins", a spus Nelu Dumitrescu, precizand ca a primit vestea in urma cu trei saptamani. "Ne-a anuntat asa, direct, ca el nu mai vrea sa cante de la 2 septembrie. "Am fost surprinsi, dar nu a vrut sa ne dea niciun indiciu despre ce va face mai departe. Ca nu mai suporta, ca banii sunt putini, ca nu se castiga mult... Astea sunt de-ale lui", a spus Dumitrescu.

"Daca dorea sa aiba bani mai multi ne spunea: 'Vreau mai multi si cant'. Dar nu l-a interesat asta. A aruncat-o asa... Noi l-am lasat si e treaba lui sa faca ce vrea. Am vorbit cu el. A spus: 'Lasati-ma in pace, ca nu ma intereseaza'", a declarat tobosarul, excluzand orice posibilitate ca Minculescu sa se razgandeasca.

"Noua nu ne place sa ne spalam rufele la radio sau la televizor, dar s-a acumulat foarte multa energie negativa si atunci, daca el face un pas gresit si vrea dupa un an sa vina inapoi, atunci sa se duca unde vrea el sa cante", a spus acesta.

Dumitrescu a precizat ca nu l-ar mai reprimi pe Minculescu in trupa in cazul in care acesta s-ar decide sa revina. "El si-a ales viata lui. Eu ce sa mai fac? Iti dai seama, sa te lase dupa atata timp, sa vina sa-ti puna ca nu mai doreste sa cante... Ce om n-ar urla un pic?".

"Daca noi am fi fost milionari din drepturi de autor, poate ar fi mers chestia asta: concerte mai putine, cu bani mai multi", a spus artistul.