Aproximativ 5.000 de persoane au participat, duminica seara, la ultimul concert pe care solistul vocal Cristi Minculescu l-a sustinut alaturi de formatia Iris, in localitatea clujeana Bontida, cu ocazia manifestarii 'Festivalul Barock. Zilele Castelului Banffy', organizata de Fundatia Transilvania Trust in parteneriat cu Consiliul Judetean Cluj.

"Le multumesc tuturor, lui Valter, lui Relu, voua, nu in ultimul rand, pentru suportul moral de-a lungul timpului, sotiei mele Rodi -te iubesc- si lui Dumnezeu, pentru ca a trimis-o sa ma salveze. Va multumesc din inima, va multumesc foarte mult, sa fiti sanatosi si iubiti!", le-a spus Cristi Minculescu tuturor celor care au venit la concert, scrie Agerpres.

Concertul trupei Iris a durat aproximativ o ora, iar fanii au scandat la final: "Nu pleca, nu pleca".

Pe 28 august, Iris a anuntat ca solistul trupei, Cristi Minculescu, paraseste grupul incepand cu data de 3 septembrie.

Iris a sarbatorit 35 de ani de cariera la sfarsitul lunii iunie, printr-un concert care a avut loc in Piata Constitutiei din Capitala.

Noul album, "Iris - O lume doar a lor - 35 de ani", a fost lansat cu ocazia show-ului aniversar. Una dintre cele mai longevive si iubite formatii romanesti, trupa Iris a facut istorie in rockul autohton timp de trei decenii si jumatate. Decorati cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler in octombrie 2007, membrii trupei Iris au evoluat, de-a lungul carierei lor muzicale, in fata a peste noua milioane de oameni, in peste 5.000 de concerte.