Un titlul inedit al Rolling Stones, una dintre noile melodii care vor aparea pe albumul lor best-of in 12 noiembrie, a fost lansat joi la nivel mondial, scrie AFP.

"Doom and Gloom", inregistrata in aceasta vara la Paris, poate fi difuzata de posturile de radio din intreaga lume de joi dimineata. Melodia este disponibila si pe iTunes, a precizat casa de discuri Universal.

Rolling Stones, care sarbatoresc in 2012 50 de ani de cariera, vor lansa in 12 noiembrie (13, in Statele Unite) "Grrr!", un nou album care reuneste, pe langa marile succese ale formatiei, si melodii noi.

"Doom and Gloom" si "One last shot" reprezinta primele inregistrari comune ale formatiei in ultimii 7 ani, in conditiile in care ultimul lor album, "A Bigger Bang", a aparut in 2005.

In 5 noiembrie, va fi lansata si versiunea restaurata a "Charlie is my darling", primul documentar consacrat lui Rolling Stones dupa lansarea melodiei "(I can't get no) Satisfaction".

Realizat in 3 si 4 septembrie 1965 de Pete Whitehead, acest film mitic in alb si negru urmareste turneul irlandez al formatiei si prezinta imagini aproape inedite pentru marele public.

Exista in prezent o versiune piratata de foarte proasta calitate, de 50 de minute, dar versiunea oficiala de 65 de minute "beneficiaza de o restaurare minitioasa a sunetului si peliculei", precizeaza Universal.