Sambata, 24 noiembrie, cu incepere de la ora 19.00, Hibernalul de Chitara de la Biblioteca Nationala programeaza o noua pereche de recitaluri, intr-o seara dedicata muzicilor in doi.

Maxim Belciug si Tiberiu GogoantaFoto: Hotnews

In prima parte a programului, chitara clasica a lui Maxim Belciug se reintalneste cu sora sa, chitara flamenco a lui Tiberiu Gogoanta, intr-un program de muzica baroca, cu lucrari de John Dowland, Silvius Leopold Weiss,Antonio Vivaldi si Johann Sebastian Bach.

Cea de-a doua parte a serii propune o combinatie sonora atractiva - flaut si chitara - ai carei protagonisti sunt Ana Chifu si Radu Valcu. Cei doi vor prezenta un program eclectic, care incepe in secolul XVII, la curtea regelui Ludovic al XIV-lea la Frantei, trece prin muzica spaniola si latinoamericana, si ajunge, in final, la autori contemporani.

Concertul are loc in Atriumul central al Bibliotecii Nationale a Romaniei (sediul nou, bd. Unirii 22) si incepe la ora 19.00. Intrarea este libera.

Programul complet al serii este disponibil la adresa http://hibernaldechitara.ro/2012/11/04/sambata-24-noiembrie-2012-inventio/